ŠTA SAD REĆI PORODICI? Objava o smrti Stevana Jelovca koja tera suze na oči

Novosti online

05. 12. 2021. u 19:26

SMRT Stevana Jelovca potresla je ceo košarkaški svet. Nema reči sa kojom se može opisati bol koji osećaju svi koji su gledali ovog momka ispod obručeva, a šta tek reći za one koji su ga poznavali.

ШТА САД РЕЋИ ПОРОДИЦИ? Објава о смрти Стевана Јеловца која тера сузе на очи

FOTO: Nebojša Paraušić

Stevan je bio odličan košarkaš, a još bolji momak. NJegov poslednji klub AEK iz Atine oprostio se od Jelovca vrlo tužnom objavom.

"Kako se nositi sa pošastima sudbine? Kako se pomiriti sa neshvatljivim? Našeg nasmejanog deteta nema... Tragedija. Neizreciva bol. Tužna vest je malopre stigla iz Srbije. Naš borac, naš brat Stevan je postao anđeo. Odleteo je u nebo...

17. avgust 2021 - uputio nam je velikodušan osmeh. Teška vremena, Svima nam je to bilo potrebno.

14. novembar 2021. - vreme se zamrznulo. Naš brat je počeo da vodi najveću bitku u svom životu. Tim je crpio snagu iz svog meča, od njegove strasti, van očekivanja. Nadajući se.

5. decembar 2021 - 22 dana kasnije... Neravnopravna bitka je završena. Stevan nije mogao da izdrži... Šta sada reći njegovoj porodici? NJegovim roditeljima? NJegovoj sestri, njegovom partneru?

"Anđele, ti letiš ovde, pateći i nevidljivi, uhvati me za ruku, ljudi imaju zlatne zamke", napisao je jedan pesnik. Nema reči utehe, one ne postoje. Istorija našeg slavnog kluba je isprepletena s teškoćama i tragedijama, ali sada si preterao.

"Slomi mi srce, izgubio sam nasmejano dete..."

Srećno, brate naš", stoji u emotivnoj poruci Košarkaškog kluba AEK.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)