RADONJIĆ POTVRDIO: Zvezda bez Kalinića i Voltersa u Madridu

Novosti online

17. 11. 2021. u 17:36

KOŠARKAŠI Crvene zvezde sutra od 20.45 gostuju Real Madridu u 11. kolu Evrolige. Očekivanja od utakmice u "Vizink centru" izneo je trener crveno-belih Dejan Radonjić.

РАДОЊИЋ ПОТВРДИО: Звезда без Калинића и Волтерса у Мадриду

FOTO: KK Mornar/MEDIA Pro

Crnogorski stručnjak potvrdio je da će ovaj duel propustiti Nikola Kalinić i Nejt Volters koji imaju probleme sa povredama.

- S obzirom na to kakva je naša situacija, primorani smo da naša razmišljanja pred sledeću utakmicu usmerimo prvo na naše redove. Nakon duela sa Baskonijom, u meč sa Realom ulazimo bez Voltersa i Kalinića, uz Mitrovića koji je ostao u Beogradu i Erona Vajta koji se već dugo oporavlja nakon loma ruke. Situacija je takva da, iako su u pitanju lakše povrede Voltersa i Kalinića, ne želimo da ulazimo u bilo kakav rizik u pogledu pogoršanja tih povreda, bez obzira na činjenicu što nas očekuje meč sa Realom. Tim iz Madrida igra sjajno i jedan je od kandidata za najviši plasman i osvajanje Evrolige. Bez obzira na izostanak igrača i veliki kvalitet protivnika želimo da damo naš maksimum i vidimo koliko možemo u ovom trenutku - rekao je Radonjić.

Krilni košarkaš, Stefan Lazarević svestan kvaliteta narednog Zvezdinog rivala.

- Očekuje nas utakmica protiv jednog od kandidata za najviši plasman i prvo mesto. Na početku sezone igraju izvanredno, ekipa koja je uz ogromno iskustvo osvežena pred novu sezonu sa nekoliko odličnih igrača. Mi sa druge strane imamo naše probleme, došli smo u Španiju bez Mitrovića i Vajta, ostali smo i bez Voltersa i Kalinića u Vitoriji. Ipak, želimo da damo u Madridu sve što imamo u ovom trenutku protiv jedne od najboljih ekipa u Evropi, bez obzira na sve probleme - istakao je Lazarević.

Podsetimo, posle 10 odigranih kola u Evroligi učinak Crvene zvezde je 4-6, a Reala 8-2.

BONUS VIDEO: NOLE U TRANSU: Ovako slavi pobedu Orlova

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna