ČOVIĆ NAKON DERBIJA: Ponašanje pojedinaca nedopustivo, nije bilo potrebe za takvim ponašanjem

Novosti online

15. 11. 2021. u 19:24

KOŠARKAŠI Crvene zvezde ubedljivo su slavili protiv Partizana u prvom ovosezonskom derbiju (71:56).

ЧОВИЋ НАКОН ДЕРБИЈА: Понашање појединаца недопустиво, није било потребе за таквим понашањем

FOTO: N. Paraušić

Još jednom je ipak isplivala loša strana  derbija. Navijači su u nekoliko navrata gađali igrače papirima, što je dovelo do prekida meča. Uvredama je dočekan i trener gostiju Željko Obradović. 

Toga se dotakao i prvi čovek Crvene zvezde Nebojša Čović. Gostujući na B92 tv rekao je da su iz kluba pokušali da smire strasti tokom nemilih događaja. 

- To smo se svi dogovorili, da zaustavljamo takve nemile scene i skandiranja. Atmosfera je bila sjajna, s tim da nije bilo potrebno to nevaspitano navijanje. Mada, to se vuče od one utakmice Zvezda - Fenerbahče, ali da zaboravimo, prošla voda - rekao je Čović.

Trener Zvezde, Dejan Radonjić takođe je uzeo učešće u smirivanju strasti na sinoćnoj utakmici.

- Radonjić je reagovao, reagovali su i ostali i što se nas tiče, to nismo podržavali nikad, ni za igrača, ni za trenera, ni za porodice, što se desilo na Partizan - FMP, na šta je Željko reagovao gestikulacijama - pomenuo je Čović nedavno odigrani duel u Pioniru.

Govorio je Čović o ubačenim predmetima.

- Bilo je ubacivanja predmeta na teren, čak i jednog tvrdog predmeta, ne znam ko je to i nadam se da ćemo da pronađemo tu osobu, ali moram da pitam - kakvu pamet imaš čoveče, kada uzmeš čokanjčić, pa ga baciš na teren!? Takvo ponašanje je nedopustivo. Svi su očekivali da će navijači Zvezde da se ponašaju kao i pojedine grupe Partizanovih navijača. Preduzeli smo sve da se ne dogodi i nije se dogodilo, rekao je predsednik Zvezde.

BONUS VIDEO 

 

PRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)