RASPAD SISTEMA U DENVERU! Nikola Jokić je u takvom stanju da trener Meloun očajava

Novosti online

04. 11. 2021. u 18:05

NIKOLA Jokić i Denver Nagetsi su zamišljali daleko bolji početak nove sezone

РАСПАД СИСТЕМА У ДЕНВЕРУ! Никола Јокић је у таквом стању да тренер Мелоун очајава

FOTO: AP/Tanjug

Istina, bilo je tu i nekih lepih za gledanje pobeda, poput one nad Dalasom, čiji su članovi Luka Dončić i Boban Marjanović, ili kada je Denver savladao i Minesotu, opet uz Jokićeve bravure, a onda su usledili prilično bolni "sudari sa realnošću".

Jer, ma koliko da je Jokić opet odigrao dobro, Nagetsi su izgubili u Memfisu i pre tri dana, i minule noći (mada je taj poraz protekao uz sudijsku krađu, upravo napravljenu na štetu srpskog centra i, logično, njegove ekipe).

Iako sam Jokić smatra da će "preživeti" ovo što mu se kod arbitara dešava, a i udarce koje trpi, njegov trener, Majkl Meloun, shvata da je u Nagetsima trenutno na snazi "raspad sistema".

Jer, kad MVP lige igra, ove sezone Denver prosečno daje 14,5 poena više od rivala, što i ne čudi, jer i dalje briljira...

... ali, čim on izađe, dešava se kataklizma: Nagetsi primaju prosečno 21,4 poena više nego što ih daju.

Zato možda i ne čude Melounove reči posle novog, četvrtog poraza ekipe iz Kolorada u osam dosadašnjih prvenstvenih nastupa:

- Svaki put kada Nikola Jokić izađe, sve se, prosto, raspadne. I tako je to svake noći. Prišao sam mu u četvrtoj četvrtini i prozvao ga (da uđe u igru). On me je pogledao u stilu "Zar već?!". Stvarno mi ga je bilo žao... Nikola će biti potpuno iscrpljen do Božića ako se ovako nastavi, rekao je trener Denvera.

Nikola Jokić i Denver Nagetsi narednu utakmicu imaju u terminu koji odgovara mnogim ljubitljima košarke u Srbiji: na svome terenu, protiv Hjustona, Nagetsi će igrati u subotu u 22 sata po srednjeevropskom vremenu.

BONUS VIDEO Kako je Beograd dočekao košarkaše koji su u Indijanapolisu dobili i "Drim tim"

 

 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!