PARTIZANOVO SEĆANJE NA ISTANBUL: Najteži meč u sezoni

Novosti online

01. 11. 2021. u 13:35

Trener Partizana Željko Obradović rekao je danas da Huventud igra veoma dobru košarku i da će njegova ekipa u predstojećoj utakmici Evrokupa morati da bude maksimalno koncentrisana od samog početka.

ПАРТИЗАНОВО СЕЋАЊЕ НА ИСТАНБУЛ: Најтежи меч у сезони

FOTO: N. Paraušić/N. Skenderija

"Svaka sledeća utakmica je najteža, a Huventud je sigurno tim koji zaslužuje svaki respekt", rekao je Obradović, prenosi klub.

"Prvo zato što imaju igrače sa velikim iskustvom, a potom jer igraju veoma dobru košarku - apsolutno kontrolisanu u svakom trenutku, sa dosta izmena, ritma i promena odbrane, što će naravno iziskivati našu maksimalnu koncentraciju i da od prvog trenutka shvatimo na koji način moramo da igramo protiv njih, ako želimo da odigramo dobru utakmicu", naveo je on.

Košarkaši Partizana dočekuju sutra ekipu Huventuda, u utakmici trećeg kola Grupe A Evrokupa.

Oba tima su novu sezonu u ovom takmičenju počela sa dve pobede. Partizan je bio bolji od Hamburga i Turk Telekoma, a tim iz Badalone od Trenta i nemačkog tima.

Kapiten crno-belih Rade Zagorac je rekao da će sutrašnji meč biti još jedan odličan ispit za njegovu ekipu i to protiv "verovatno najkvalitetnije ekipe sa kojom su se od početka sezone suočili".

"Već godinama imaju kontinuitet u načinu igre, a i rosteru koji se svake godine pojačava. Španske ekipe igraju inteligentnu košarku koja nije laka za skautiranje i za samu pripremu, oni umeju da igraju i Huventud je dobar primer toga. Neće biti dovoljno da ih samo fizički nadigramo kako bismo pobedili", rekao je Zagorac.

Utakmica Partizan - Huventud igra se sutra od 20.30 u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!