OBRADOVIĆ POSLE POBEDE NAD CIBONOM: Odigrali smo pametnije, nadam se da ćemo izgledati sve bolje

Novosti online

15. 10. 2021. u 21:55

KOŠARKAŠI Partizana pobedili su Cibonu u Zagrebu sa 79:61 u 4. kolu ABA lige. Utiske posle utakmice izneo je trener crno-belih Željko Obradović.

ОБРАДОВИЋ ПОСЛЕ ПОБЕДЕ НАД ЦИБОНОМ: Одиграли смо паметније, надам се да ћемо изгледати све боље

FOTO: KK Cibona/Mihal Jacić/ABA liga

Klub iz Humske je ostao jedini neporažen u regionalnom takmičenju.

- Bio je ovo duel neporaženih timova. Imali smo to iskustvo sa njima na turniru u Opatiji. Napravili smo analizu te utakmice i svih ostalih mečeva koje je Cibona igrala. Znali smo da je to to tim koji igra od prvog do poslednjeg minuta i tako je bilo i ovog puta, bez obzira što smo mi imali dvocifrenu prednost u par navrata, vraćali su se i čestitam im na tome. Mlada su ekipa koja je odlično vođena od strane trenera Jovanovića - rekao je Obradović na konferenciji za štampu i dodao:

- Mi smo odigrali pametnije, mada smo imali i neke loše odluke u pojedinim momentima što je i zasluga protivnika. Moraćemo da insistiramo upravo na tome, da odbrana bude prava, a košarka je igra u kojoj nekad pogađaš, nekad promašuješ. Lopta treba da bude u rukama od onih od kojih očekujemo da u tom trenutku budu najvažniji na terenu.

Svestan je trofejni stručnjak da će biti sve teže pošto kreće Evrokup.

- Pobeda koja daje samopouzdanje zbog toga što nam počinje Evrokup. Idemo u Nemačku, nadam se da ćemo izgledati sve bolje iz meča iz meč i da će igrači koji nemaju veliku minutažu shvatiti da moraju da pomognu timu. Počinje brutalan raspored sa dve utakmice u toku nedelje. Svaki igrač mora da zna da će biti bitan i važan za ekipu - zaključio je Obradović.

Podsetimo, Paritzan prvu utakmicu u tom takmičenju igra u utorak od 19.30 u Nemačkoj protiv Hamburga.

BONUS VIDEO: Oproštaj Novice Veličkovića pred punom Arenom

 


ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna