"NAJLEPŠE SE OSEĆAM U ZVEZDI": Luka Mitrović govorio o povratku među crveno-bele

Novosti online

11. 10. 2021. u 17:20

LUKA Mitrović vratio se u Crvenu zvezdu i na startu sezone beleži sjajne partije i pokazuje da će biti važna karika u timu Dejana Radonjića.

НАЈЛЕПШЕ СЕ ОСЕЋАМ У ЗВЕЗДИ: Лука Митровић говорио о повратку међу црвено-беле

FOTO: KK Crvena zvezda/ABA liga

Momak iz Novog Sada ne krije mu je najlepše kada je među crveno-belima.

- Crvena zvezda je klub u kom sam ja proveo najveći deo svoje karijere, proživeo najlepše momente, osvojio toliko trofeja, upoznao toliko ljudi i toliko prijateljstva sklopio i suvišno je pričati da li je to klub i mesto u kom se najlepše osećam - rekao je Mitrović za klupski sajt.

Potom je govorio o poziciji u timu. Ovaj 28-godišnjak trenutno igra na mestu centra, ali najčešće je u karijeri igrao četvorku.

- Prethodnih par sezona sam igrao u različitim klubovima, imao različite uloge i igrao na različitim pozicijama. Jednostavno sam se srodio sa obe pozicije. U Španiji sam igrao na poziciji pet, prošle godine u Crnoj Gori na poziciji četiri tako da mi nije strano igranje na obe pozicije.

Pričao je i o povredama koje su u velikoj meri obeležile njegovu karijeru.

- Činjenica je da sam u prošlosti imao problema sa povredama kolena. Dva puta u Crvenoj zvezdi, jednom u Nemačkoj i nakon toga je usledila operacija kolena. Trudim se da ne razmišljam šta bi bilo kada bi bilo, šta bi bilo da nije povreda kolena... Ne volim ni da sažaljevam sebe, da mi to bude alibi ili izgovor što sam zbog tih povreda imao malo drugačiji put. Uspeo sam da se vratim i da u 29-oj godini nađem svoje mesto u Evroligi i Crvenoj zvezdi - zaključio je Mitrović.

Crvena zvezda naredni meč u Evroligi igra u sredu od 19 sati protiv Žalgirisa u "Štark areni".

BONUS VIDEO: NOVAK ZAPEVAO "PUKNI ZORO"! Pogledajte snimak o kom priča Srbija, Đoković oduševio goste

 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!