OBRADOVIĆ PRED SC: Da budemo makar malo bolji nego u prve dve utakmice

Novosti online

08. 10. 2021. u 11:53

TRENER košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je danas da će crno-beli predstojećem meču protiv Studentskog centra prići sa željom da nivo igre bude na "malo boljem nivou nego što je to bio slučaj u prve dve utakmice" u ABA ligi.

ОБРАДОВИЋ ПРЕД СЦ: Да будемо макар мало бољи него у прве две утакмице

FOTO: N. Paraušić/N. Skenderija

- Kao što sam već i govorio, svaka ekipa u ABA ligi zaslužuje respekt. Tako ćemo prići i utakmici protiv Studentskog centra, sa željom da nivo igre bude na makar malo boljem nivou nego što je to bio slučaj u prve dve utakmice - rekao je Obradović, prenosi klub.

Košarkaši Partizana dočekuju podgorički Studentski centar u utakmici trećeg kola ABA lige.

Crno-beli su novu sezonu u regionalnom takmičenju počeli sa dve pobede, dok je crnogorski tim upisao pobedu i poraz.

- Imali smo jednu veoma atipičnu sedmicu pred ovu utakmicu. Par igrača je imalo određene probleme, ali je dobra stvar da smo ipak održali nivo treninga na nivou na kom mislim da je potreban da bismo odigrali dobru utakmicu u subotu - rekao je Obradović.

- Igramo protiv tima koji je odigrao zaista veoma dobru utakmicu protiv Zadra. Znamo i pretpostavljamo da možemo naći način da odigramo dobro i tu utakmicu - dodao je on.

Košarkaš Partizana Aleksa Avramović naveo je da je Studentski centar u prva dva kola pokazao dva lica.

- Protiv Zadra, kada su pobedili, igrali su dobru i organizovanu košarku, kada su prednjačili šuter Flečer Megi i Vinjales. S druge strane imamo i njihov prvi meč protiv Mege, gde je Mega izvršila pritisak i ukrala im dosta lopti, pretrčala ih i na kraju rutinski taj meč dobila - rekao je Avramović.

- Mi se spremamo posle dve pobede, iako nismo pokazali ni delić onoga što je naš maksimum. Uigravamo se, upoznajemo se i jedva čekamo da izađemo pred navijače u subotu, da pobedimo - poručio je on.

Utakmica Partizana i Studentskog centra na programu je sutra od 19.00 u Beogradskoj areni.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna