MARINOVIĆ PRED MEČ SA CEDEVITA OLIMPIJOM: Portivnik silan, neće nam biti lako

Tanjug

02. 10. 2021. u 14:49

TRENER košarkaša Borac Marko Marinović istakao je da je će njegov tim neće imati lak zadatak protiv Cedevita Olimpije u drugom kolu ABA lige.

МАРИНОВИЋ ПРЕД МЕЧ СА ЦЕДЕВИТА ОЛИМПИЈОМ: Портивник силан, неће нам бити лако

FOTO: ABA liga

Čačani sutra pred svojim navijačima imati dočekaju tim iz Ljubljane od 19 sati.

- U goste nam dolazi jedna od najjačih i najtalentovanijih ekipa u ligi. Nema sumnje, Cedevita Olimpija će se ove sezone boriti za sam vrh tabele u ABA ligi. Dakle, protivnik je silan, tako da nam posao neće biti ni malo jednostavan - rekao je Marinović za klupski sajt i dodao je:

- Mi smo dobro trenirali protekle nedelje. Na raspolaganju smo imali sasvim dovoljno vremena da se pripremimo. Ako budemo bili pravi, nadam se da ćemo odigrati jednu dobru utakmicu. Svi u ekipi su zdravi, spremni i jedva čekamo da se predstavimo domaćoj publici.

Prisustvo navijača u hali kraj Morave biće veliki plus za Borac.

- Ukoliko budemo imali pristojnu podršku sa tribina mislim da možemo da odigramo duel na jednom zavidnom nivou. Doduše, ostaje velika žal što u narednoj utakmici, a verovatno i tokom čitave sezone hala neće moći da bude puna. Ali pošto prošle godine nije bilo navijača na utakmicama i ograničen broj gledalaca je od velikog značaja. Posle 30 godina Čačani imaju priliku da u dvorani kraj Morave gledaju najbolje timove u regionu. Biće mnogo zanimljivo, u naš grad će doći mnogo dobrih igrača, tako da se nadam da će narod uživati - zaključio je Marinović.

Podsetimo, Borac je u prvoj utakmice poražen od Igokee u Laktašima, dok je Cedevita Olimpija ubedljivo savladala Krku.

BONUS VIDEO: Oproštaj Novice Veličkovića pred punom Arenom

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!