"VOLEO BIH DA JE BRAZIL POBEDIO HRVATSKU": Legendarni Argentinac žali za propuštenom šansom! Umalo južnoamerički derbi u Kataru

Novosti online

11. 12. 2022. u 17:22

UTAKMICACa između Hrvatske i Brazila i dalje je jedna od glavnih sportskih tema, kako u regionu, tako i u svetu. Tako je sada o njoj govorio i legendarni argentinski fudbaler.

ВОЛЕО БИХ ДА ЈЕ БРАЗИЛ ПОБЕДИО ХРВАТСКУ: Легендарни Аргентинац жали за пропуштеном шансом! Умало јужноамерички дерби у Катару

FOTO: AP/Tanjug

Potpredsednik Intera Havijer Zaneti izjavio je da fudbalsku reprezentaciju Argentine očekuje teška utakmica s Hrvatskom u polufinalu Svetskog prvenstva, ali je dodao da je uveren da će južnoamerička selekcija da se plasira u finale Mundijala u Kataru, prenosi "Mundo deportivo".

Argentina će u utorak u polufinalu SP igrati sa Hrvatskom.

- Biće to teška utakmica, jer je Hrvatska velika ekipa. Neće da bude lako, ali poznavajući situaciju među argentinskim igračima, uveren sam da će dobro da odigraju - rekao je Zaneti.

Hrvatska je posle boljeg penala eliminisala Brazil. Argentina je takođe posle boljeg izvođenja penala bila bolja od Holandije.

- Voleo bih da je Brazil pobedio Hrvatsku, jer bismo sada u polufinalu gledali južnoamerički 'Superklasiko', meč koji se posebno preživljava u naše dve zemlje - naveo je Zaneti, koji je za reprezentaciju Argentine odigrao 143 meča.

U drugom polufinalu SP u sredu će igrati Francuska i Maroko.

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)