OVO MU NIJE TREBALO: Marokanac ispolivao vodom Ronalda! Zbog tog poteza će žaliti čitavog života

Novosti online

11. 12. 2022. u 11:13

KRISTIJANO Ronaldo prethodnog dana je u suzama napustio teren nakon što je Portugal u četvrtfinalu Svetskog prvenstva ispao od Maroka i to je bio sigurno jedan od najtežih dana u njegovoj karijeri. Sve je počelo odlukom da ostane na klupi, a tu ga je čak jedan Marokanac polio vodom zbog čega je odmah kažnjen.

ОВО МУ НИЈЕ ТРЕБАЛО: Мароканац исполивао водом Роналда! Због тог потеза ће жалити читавог живота

Foto: Printskrin

Jasno je da Ronaldov ego ne podnosi da bude izmena, i da želi da provede svaki sekund na terenu, ali je Santoš u nokaut fazi imao drugačiji plan za jednog od najboljih igrača svih vremena.

Tanjug/AP

Međutim, Ronaldu su na klupi za rezerve stvari otežali i navijači Maroka koji su bili odmah na tribini iza Portugalaca, a jedan od njih napravio je izuzetno nepromišljen potez, koji će ga skupo koštati, i zbog koga će žaliti sigurno čitavog života

Naime, jedan od navijača ove afričke selekcije je polio Portugalca vodom dok je on išao prema klupi za rezervne igrače, a to su zabeležili i fotoreporteri.

On je očigledno želeo da bude junak među svojim sunarodnicima zbog želje da isprovocira zvezdu protivnika, ali ni slutio nije kakva kazna ga čeka, jer su radnici obezbeđenja videli šta je učinio i munjevito reagovali.

Na kraju su ovog navijača odmah izveli sa stadiona što je njega razočaralo, jer nije hteo da propusti istorijski meč svoje reprezentacije, ali nije imao izbora. 

Takođe, pojedini mediji su objavili da bi njemu mogao biti zabranjen i ulazak na polufinalni meč između Maroka i Francuske ukoliko se ispostavi da on ima ulaznicu za taj meč.

Utakmica polufinala Svetskog prvenstva između Maroka i Francuske igra se u sredu sa početkom u 20 časova.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)