ZVEZDA ENGLESKE HITNO NAPUSTILA KATAR: Poznato šta stoji iza naprasnog odlaska Rahima Sterlinga

Novosti online

04. 12. 2022. u 22:33

ENGLESKI fudbalski savez je objavio da je Rahim Sterling neposredno pre početka utakmice Engleska - Senegal napustio reprezentaciju zbog porodičnih problema.

ЗВЕЗДА ЕНГЛЕСКЕ ХИТНО НАПУСТИЛА КАТАР: Познато шта стоји иза напрасног одласка Рахима Стерлинга

FOTO: AP/Tanjug

Nekadašnji član Mančester sitija, a sadašnji Čelsija, igrao je od prvog minuta u prva dva meča, u poslednjem kolu grupne faze je bio na klupi, a večeras u duelu sa Senegalom u osmini finala uopšte nije bio u konkurenciji.

Ostrvski mediji objavili su kako Sterling hitno odlazi za Englesku kako bi "rešio stvari", a ubrzo su ostrvski portali pronašli razlog zbog kog je Sautgejt ostao bez jednog od najboljih.

Naime, naoružani razbojnici provalili su u kuću engleske fudbalske zvezde u Londonu i izveli veliku pljačku, rekli su izvori iz britanske policije.

Sterlingovi rođaci su navodno bili kod kuće kada je provaljeno. U toku je velika istraga o incidentu koji je potresao Rahima Sterlinga i njegovu porodicu.

- U kući je nestalo gotovo sve čega su se mogli dočepati, a imalo je vrednost. Čini se da je dobro isplanirano - komentarisao je izvor blizak istrazi.

Za sada nije poznato kada će se Sterling vratiti u Katar i hoće li to biti do utakmice sa Francuzima. Pretpostavlja se da hoće.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (0)