SRBIJA i Švajcarska će na Svetskom prvenstvu u fudbalu igrati svoj odlučujući meč u petak, a dva dana nakon što su "orlovi" ispustili dva gola prednosti protiv Kameruna, ujedno dva dana pred 3. kolo Mundijala, na red je došlo redovno obraćanje za javnost naše nacionalne selekcije, koje ste mogli uživo da pratite uz portal "Novosti". A bilo je više nego zanimljivo.

Komentari (8)

Zoran Petrović

30.11.2022. 15:45

Ljudi u Srbiji i dijaspori kao mala deca u odrasle gledaju na tu reprezentaciju. Želeči da osete sretne trenutke uspeha . Nek Fokus bude na samo jedno , a to je POBEDA u petak. Za ovaj narod , za ovu zemlju. Zamolio bih sve igrače da se pokidaju na terenu tog petka. Za narod , za grb , za ovu ZEMLJU .

Milos

30.11.2022. 16:58

Znate sta svaka cast svakome svako ima svoje shvatanje u zivotu i odnos prema svojioj domovini. Ne ulazim u niciji privatan zivot i ko je kolika zvezda svako to radi za sebe alo onaj koji se odluci i prihvati da nosi nacionalni grb treba to da radi punog srca, onaj ko to nece nije ljudski da uzima mesto onome ko hoce i ima zelju da izgara na terenu. Evo vam jednog primera sa utakmice gde smo igrali 3:3 gde je jedan o dosta nji podcenio protivnika kod vodstva 3:1 i zbog njegovog "zezanja" iz kontre smo primili dva gola, a dbrabeni igrac umesto da ide u igraca on okrece leda i lopta ode u gol to sam video da radi saigrac u napadu da zavara golmana a neki se voze na zadnjici i odose lo zna gde a napadac sam prema golu. Neko ce reci sta ti znas ista se petljas, a sami virite da se to desava po ko zna koju put pa nisam slep ali je jedno tacno da drhtim prd malim ekranom i navijam dok je nekome do zezanja