"PRIMIRILI SMO IH": Selektor Hrvatske Zlato Dalić oduševljen zbog preokreta protiv Kanade

Tanjug

27. 11. 2022. u 22:53

SELEKTOR fudbalske reprezentacije Hrvatske Zlatko Dalić izjavio je večeras da njegov tim pobedom protiv Kanade još nije obezbedio plasman u osminu finala Svetskog prvenstva u Kataru, ali je bio pun reči hvale za svoje izabranike.

ПРИМИРИЛИ СМО ИХ: Селектор Хрватске Злато Далић одушевљен због преокрета против Канаде

FOTO: Tanjug/AP

Hrvatska je večeras pobedila Kanadu 4:1, dok je Maroko nadigrao Belgiju 2:0 u mečevima drugog kola grupe F na Mundijalu.

- Uspeli smo da ih primirimo, vratili smo se rano nakon primljenog gola, a to mogu samo velike ekipe. To mogu ekipe koje dišu zajedno, koje su pune motiva, vere i odlučnosti, a to je Hrvatska - rekao je Dalić posle utakmice.

Hrvatska i Maroko imaju po četiri boda, Belgija je treća sa tri, dok je Kanada poslednja bez bodova.

- Napravili smo mali korak, ali nam sada sledi Belgija. Njima je ta utakmica, kao i nama, poslednja šansa za osminu finala Svetsko prvenstvo. Bićemo smireni, ali moramo da jurimo pobedu iako imamo bod više od njih - rekao je Dalić.

Mečevi trećeg kola u grupi F biće odigrani 1. decembra, a sastaće se Hrvatska - Belgija i Maroko - Kanada.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)