"NOVOSTI" NA KONFERENCIJI KAMERUNA Selektor rivala Srbije otkrio: Legendarni Eto želi da se vrati u kopačke zbog "orlova"!

Novosti online

27. 11. 2022. u 16:28

FUDBALSKA reprezentacija Kameruna održala je konferenciju za medije uoči meča drugog kola grupne faze Svetskog prvenstva u Kataru, u kom će im protivnik biti Srbija.

НОВОСТИ НА КОНФЕРЕНЦИЈИ КАМЕРУНА Селектор ривала Србије открио: Легендарни Ето жели да се врати у копачке због орлова!

Foto: Novosti/Nedeljko Iljukic

Ispred svojih "lavova", kakav je popularni naziv kamerunske nacionalne selekcije, izašao je legendarni reprezentativac ove zemlje, a sadašnji selektor - Rigobert Song.

Novinar redakcije "Novosti" - Nedeljko Iljukić, bio je prisutan prilikom obraćanja stratega naše naredne selekcije.

V.N.

Song je u aprilu ove godine izjavio da ne poznaje ni jednog fudbalera Srbije. Novinare je zanimalo da li će sada eventualno istaći neko ime iz "orlovskog jata", međutim još jednom nije želeo da govori o pojedincima, pa je nastavio o generalnom utisku koji ima o našoj reprezentacija nakon meča sa Brazilom.

- Video sam jednu sjajnu ekipu Srbije, koju izuzetno respektujemo. Pokušaćemo da sledimo recept Bazila i pronađemo pukotinu u njihovoj odbrani.

Zanimljivo da još jedna ikona ove zapadnoafičke zemlje radi u tamošnjem reprezentativnom fudbalu, i to na mestu predsednika Saveza Kameruna, a u pitanju je legendarni Samjuel Eto.

Foto: EPA-EFE/KHALED ELFIQI

- Eto nas je posetio na poslednjem treningu pred Srbiju. Dugo vremena smo proveli zajedno, želja Etoa je ogromna, to je neverovatno, kada bi mogao, da je dozvoljeno, rado bi istrčao na teren i zaigrao na Mundijalu - zaključio je Rigobert Song.

FOTO: AP/Tanjug

Podsetimo, meč Srbija - Kamerun igra se 28. novembra sa početkom od 11 časov po srednjoevropskom vremenu, a taj susret možete pratiti u direktnom prenosu uz portal "Novosti".

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)