SRBIJA i Brazil odigrali su izuzetno zanimljiv meč na Svetskom prvenstvu u fudbalu, a selektor "orlova", Dragan Stojković Piksi, u svom stilu je prokomentarisao epilog ove utakmice 1. kola Mundijala u Kataru.

Komentari (16)

Nikola

24.11.2022. 22:30

Nije ni meni jasan toliki pad. Ništa oni nisu bolje ušli u nastavak nego u početak utakmice. Totalni pad, a igraš protiv Brazila. Sreća pa je golman i okvir gola sprečio petardu. Ovakav pad protiv druga dva protivnika je nedopustiv! Verujem da možemo bolje.

Nesa

24.11.2022. 22:40

Momci, veceras ste bili preplasene devojcice, to me najvise boli."Poginite"kao muskarci, svi ce vas ceniti zbog toga! Kapa dole za Pavlovica, Milenkovica, Vanju M.Savica.... ostali su bili nevidljivi!

Neno

24.11.2022. 22:50

Srbija nije dobro igrala niti u prvom poluvremenu. Trebalo je biti za Brazil dva razlike i nakon prvih 45 min. Drugo poluvrijeme je bila igra macke i misa. Tako da ste dobro i prosli. Treba se fokusirsti na sljedece dvije utakmice gdje Srbija ima vece sanse ali samo ako bude igrala svoju igru.

Ruške

24.11.2022. 22:55

Više nego bledo izdanje naše reprezentacije. Daj Bože, ali teško da ćemo izboriti dalji prolaz ovakvom igrom i odnosom prema dresu. Očekivali smo mnogo više, a Piksi ponavlja greške Radomira Antića (kme, kme, ...), umesto da stoički i muški prizna svoje greške, unese promene u igru i sastav ekipe i ostvari povoljan rezultat u naredna dva meča. A moglo je bolje ....! Pozdrav iz Novog Sada!

Max137

24.11.2022. 22:56

Niste zasluzili biti na ovo prvenstvu. Jadan Tim I tekma. Bar cu pokupiti pare na kladionici kad ih Kamerun I Svicarska rasture. Ovaj srpski tim je sramota za nogomet I svi komentatori se sa Tim ovdje slazu. Idite kuci.

ISKREN

24.11.2022. 22:57

Cime si sokiran! Kako vas bre nije sramota, nijedan sut niste napravili za 90 min! Cim ste se reklamirali ovoliko i po livadama, sljivacima i gde sve jos, znao sam da cete da se obrukate! Razumem da izgubite, ali da ste barem igrali fudbal, ja neznam sta ste vi igrali!

Mladic

24.11.2022. 23:10

Za reprezentaciju se igra srcem pogledajte Ronalda sa 40 god igra i trci bolje nego svi nasi ove nase balerine posle 15 min su vec umorne one bih vec isle na spavanje

Mare

25.11.2022. 09:40

Isti problem zadnjih 20 godina. Momci nisu fizički spremni. Kondicija reprezentacije je naš hronični problem koji zbog bilo čega nemožemo da rešimo. Pa nek zovu Noleta za savet ako nemaju rešenje. Svaki tim ima vrhunskog nutricionistu i kondicionog trenera. A mi smo poveli kuvare na mundijal da nam spremaju pljeke i da pijemo koka kolu i ležemo ko zna kad. Ne može tako u 21 veku. Šteta. Talenat je tu ali treba odigrati dva poluvremena ne samo jedno. Piksijev autoritet mora hitno da proradi jer sa jednim poluvremenom snage nemožemo da pobedimo nikoga.

Djordje

25.11.2022. 17:06

Hahahaha sad vise nemamo ni zdrave igrace?! A sto smo isli onda na svetsko prvenstvo?! Sve do juce je bilo ono"pobedicemo braziil, ni manje ni vise prvaci sveta?! Jad i befa naseg fudbala! Pa neka neko kaze da smo fudbalska nacija?! Srbi ne znaju da igraju fudbal o tacka! Nikad nismo ni znali sve je uvek zavrsavano teskim razocarenjem i shvatanjem da se tim fudbalerima je*e za drzavni tim!!!