KAPA DOLE, BRAVO MAJSTORE! Biciklom putovao iz Srbije za Katar, dočekao ga kapiten Tadić (VIDEO)

Novosti online

23. 11. 2022. u 10:54

KADA čovek voli fudbal i svoju zemlju, nema šta nije spreman da za nju učini, tako je Zoran Zivlak zbog "orlova" proputovao biciklom prethodna četiri meseca, a nije mu to prvi put.

КАПА ДОЛЕ, БРАВО МАЈСТОРЕ! Бициклом путовао из Србије за Катар, дочекао га капитен Тадић (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin/Jutjub/FSS/Fudbalski savez Srbije

Na svom biciklu Kapriolu putovao je prethodno u Rusiju, ali i na Olimpijske igre u Japan, gde mu se nije dalo da uživa usled pandemije korona virusa.

Put Katara krenuo je preko Bugarske, Gruzije, Jermenije, Irana, Emirata i Saudijske Arabije, a za to mu je trebalo više od četiri meseca na putu.

Dočekala ga je delegacija FSS.

- Hvala na dočeku. Kada ja dođem, mi pobeđujemo. Nadam se i sada. Nešto duže od četiri meseca trajalo je putovanje. Bilo je za dušu, pa se malo oteglo. Kriznih trenutaka bilo je svakodnevno, ali kada dođete na cilj, prvenstvo je vaše. Najlepše je bilo kroz Iran, pun sam utisaka, rekao je Zoran i potom otkrio šta nosi sa sobom na put:

- Čergarski je to život. Zahteva puno, sa malo toga možete da preživite, svi smo konformisti, pa dočekamo nekada i hotel. Najosnovnije ponesem, šator, odeću za tople i hladnije uslove.

Nakon uspešno pređenog puta, dočekao ga je Dušan Tadić sa kojim je razmenio utiske o putovanju, a kapitenu "orlova" poklonio je suvenir, a ovaj mu se odužio potpisanom majicom.

Neka Zoran bude talija Srbiji protiv Brazila, a vi pogledajte kako je sve to izgledalo:

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO-SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

PIKSI OSTAJE, AKO... Evo do kada će Dragan Stojković biti selektor Srbije