ZBOG OVOGA JE LALATOVIĆ VELIKI ČOVEK: Izneo predlog upravi koji se tiče Kosanovićevog sina!

Novosti online

18. 05. 2021. u 20:22

ODRŽAO je Nenad Lalatović poslednju konferenciju za medije kao trener Vojvodine u ovom mandatu

ЗБОГ ОВОГА ЈЕ ЛАЛАТОВИЋ ВЕЛИКИ ЧОВЕК: Изнео предлог управи који се тиче Косановићевог сина!

Foto: Fk Vojvodina

Sjajni stručnjak će po isteku ugovora napustiti Karađorđe i sreću potražiti negde drugo, sam Lalatović se nada da će otići iz srpskog fudbal. 

Ipak, kraj njegovog drugog mandata u Vojvodini obeležila je velika tragedija, pošto je od posledica koronavirusa preminuo sportski direktor Lala i istaknuti fudbalski stručnjak Milan Kosanović. 

Lalatović je sa njim srađivao tokom poslednjih meseci u Vojvodini, a na opršotajnoj konferenciji predložio je da bi sin Milana Kosanovića trebao da dobije klupsku stipendiju koja bi trajala do njegove 18. godine.

FOTO: FK Vojvodina

– Na jučerašnji trening došao je sin Milana Kosanovića, koji je bio veoma vezan za svog oca. Oni se nisu mnogo razdvajali, dolazio je na svaki trening, poznaje sve igrače i bio je to jako emotivan susret za sve nas. Svi znamo da je Kosan dao mnogo našem fudbalu, reprezentaciji, ali najviše Vojvodini i ja sam zbog toga dao jedan mali predlog. Ne znam da li će ga prihvatiti ili ne, ali smatram da Luka, koji je toliko vezan za Vojvodinu, zaslužuje da dobije stipendijski ugovor u vrednosti od makar 500 evra, do svoje 18. godine za sve ono što je njegov otac učinio za ovaj klub. To bi bio prelep i nesvakidašnji gest uprave Vojvodine, koji bi mnogo značio njemu i njegovoj porodici. Da sam ja sada prvi čovek Vojvodine, sutra bih ga pozvao i dao mu stipendijski ugovor, da radi bilo šta, da bude tu, u klubu kom je njegov otac dao svo svoje znanje. Kosan je tako nešto apsolutno zaslužio – rekao je Lalatović

(Informer) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)