LALATOVIĆ: Ostali smo bez velikog stručnjaka a predsednik Vojvodine daje sebi autogolove

Novosti online

14. 05. 2021. u 22:25

VOJVODINA i Spartak podelili su bodove u utakmici 37. kola Super lige, što je ishod koji je Subotzičanima doneo opstanak u elitnom razredu srpskog fudbala. Trener Novosađana Nenad Lalatović istakao je da je rezultat ipak ostao u drugom planu zbog prerane smrti sportskog direktora „stare dame“ Milana Kosanovića.

ЛАЛАТОВИЋ: Остали смо без великог стручњака а председник Војводине даје себи аутоголове

FOTO: M. Vukadinović

– Najpre bih izjavio saučešće porodici Kosanović. Na veliku žalost, izgubio je bitku sa koronom. Srpski fudbal i Vojvodina izgubili su sjajnog stručnjaka i velikog čoveka. Otišao je prerano. Žao mi je njegovog sina, koji je dolazio svaki dan sa svojim ocem na stadion i zato smo danas svi u crnini – izjavio je Lalatović.

On se potom osvrnuo na utakmicu i još jednom čestitao svojim igračima na odličnoj sezoni.

– Meni je puno srce jer znam šta sam dao ovom klubu i znam da je ovaj klub meni dao mnogo. Znam šta sam dao navijačima Vojvodine i šta su oni dali meni. Transparent koji su mi posvetili, ne verujem da je dobio ijedan trener Vojvodine. Žao mi je što odlazim, ja to nisam želeo, ali jeste gospodin Samardžić. Mislim da nije bilo ni vreme, a ni mesto za onakve izjave u danu kada je srpski fudbal ostao bez jednog velikog stručnjaka, ali je još jednom sam sebi dao gol. Danas je trebalo da pričamo o tome da je Vojvodina izgubila jednog velikog čoveka kao što je Kosanović i takva izjava mu nije bila potrebna – istakao je Lalatović i nastavio:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri