MOZZART DAJE NAJVEĆE KVOTE NA SVETU: Juventus 1,90, Mančester Junajted 1,92, Ajaks 1,57!

Promo

09. 05. 2021. u 12:59 >> 14:22

Nećete naći veće nigde na planeti. Poklon koeficijenti u punom sjaju.

МОЗЗАРТ ДАЈЕ НАЈВЕЋЕ КВОТЕ НА СВЕТУ: Јувентус 1,90, Манчестер Јунајтед 1,92, Ајакс 1,57!

FOTO: AP

Kladionica Mozzart iz ponude je ove nedelje izvadila tri zanimljiva meča koja se igraju u okviru prvenstva Italije, Engleske i Holandije, a bukmejkeri garantuju da će baš ta tri para u svakom trenutku imati najveće kvote na svetu.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu...

JUVENTUS - MILAN (NEDELjA, 20.45), KEC 1,90

Centralni meč, ne samo 35. runde Serije A, već i ostatka sezone u šampionatu Italije. Bitka za mesto u Ligi šampiona. Juventus protiv Milana, Kristijano Ronaldo protiv Zlatana Ibrahimovića, Anrea Pirlo protiv Stefana Piolija. Obe ekipe imaju po 69 bodova, koliko ima i Atalanta. Svi oni dele mesta od drugog do četvrtog, ali ih s leđa sustižu Napoli i Lacio, pa će poraz ili čak remi u derbiju praktično ukinuti šanse za ulazak u top 4. Ulog je ogroman, ekipe ulaze u dvoboj posle pobeda u prethodnom kolu, a dodajmo i da Rosoneri punih 10 godina nisu pokorili Torino u prvenstvu. Juve je slavio na svih devet prethodnih susreta na kojima je u ligi dočekivao Milan.

ASTON VILA - MANČESTER JUNAJTED (NEDELjA, 15.05), DVOJKA 1,92

Uprkos činjenici da je Aston Vila lišena turnirske motivacije, ne može se reći da Mančester Junajted očekuje lagan zadatak u Birmingemu. Sastav sa Vila Parka imao je sjajnu prvu polovinu kampanje, kada je delovao kao stvarni kandidat za plasman u međunarodna takmičenja, ali Lavovi jednostavno nisu imali dovoljno snage, klase i stabilnosti.

Foto: EPA-EFE/Glyn Kirk / POO

Sa druge strane, Junajted je drugoplasiran, ali bez prave šanse za titulu ove sezone jer je Siti pobegao na pristojnu distancu. Međutim, Solskjerovoj ekipi neće smetati drugo mesto na tabeli i trudiće se da ga zadrže, kao i da posle izborenog finala Lige Evrope budu bogatiji za još jedan trofej. Junajted još ne zna za poraz u gostima u Premijer ligi ove sezone.

FAJENORD - AJAKS (NEDELjA, 14.30), DVOJKA 1,57

Ajaks gostuje Fajenordu u Roterdamu, u jednom od najvećih holandskih duela. A, opet, lični meč velikih rivala praktično ne rešava ništa. Ajaks je u prošloj rundi osvojio titulu, dok je Fajenord prethodne nedelje izgubio od fenjeraša Den Haga i definitivno će po okončanju ligaškog dela Eredivizije da se kroz plej-of bori za mesto u UEFA Ligi konferencije. Ujedno, današnji dvoboj je, praktično, poslednja velika utakmica u karijeri trenera Fajenorda Dika Advokata, ali nije realno da Dušan Tadić i ekipa imaju bilo kakvu milost.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju