SVE POBEDE DO KRAJA! Mirko Ivanić ne vidi ko bi mogao da stane na put Zvezdi

Z. Ć.

19. 04. 2021. u 10:11

ŠAMPION nastavlja da svoju moć učvršćuje na snažnom karakteru. Gubili su fudbaleri Crvene zvezde na poluvremenu od Radnika, promašili su čak dva penala, da bi na kraju ipak uspeli da se raduju posle teškog preokreta (2:1).

СВЕ ПОБЕДЕ ДО КРАЈА! Мирко Иванић не види ко би могао да стане на пут Звезди

FOTO: M. Vukadinović

Izabranici Dejana Stankovića su poletno kidisali na protivnički gol sve dok nisu stigli do jubilarne, dvadesete vezane pobede u prvenstvu, što je bio i najbolji dokaz koliko im je stalo da nastave ovu perfektnu seriju.

- Sjajna i zanimljiva utakmica. Ne pamtim kad smo na našem stadionu imali ovako zanimljiv i neizvestan meč. Stvorili smo dosta šansi, ali nismo uspeli da ih realizujemo. Nažalost, promašili smo i dva jedanaesterca. Međutim, nismo odustajali nijednog trenutka, verovali smo u sebe i na kraju zasluženo slavili. Zbog ovakvih utakmica fudbal je najinteresantniji sport - rekao je Mirko Ivanić, strelac pobedonosnog pogotka u finišu utakmice, koji je postignut posle lepe akcije.

Zvezdin kreator je uveren da niko do kraja sezone ne može da stane na put ovako raspoloženoj mašineriji.

- Imali smo veliku želju da nastavimo niz pobeda, zbog ogromnog truda koji smo uložili. Naš cilj je da dobijemo sve utakmice do kraja prvenstva, kao i da osvojimo Kup Srbije. Tome težimo i nećemo popustiti ni milimetar - naglasio je Ivanić.

PARMA HOĆE BISERE

NIJE samo trener Crbene zvezde Dejan Stanković na meti Italijana. Mediji sa Apenina objavili su vest da je Parma zainteresovana da u paketu dovede dvojicu bisera crveno-belih, Veljka Nikolića i Željka Gavrića. Ovaj klub je u teškoj situaciji i male su šanse da izbori opstanak u Seriji A. Plan je da Parma podmladi ekipu i sa njom krene u ozbiljan projekat na duže staze. Novac neće žaliti, ponuda će sigurno biti izdašna, ali je veliko pitanje da li Nikolić i Gavrić žele da svoju internacionalnu karijeru počnu iz druge lige.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!