UBEDLJIV PORAZ JOVIĆA I KOSTIĆA: Ajntraht prekinuo pobednički niz, Bajern slavio na "mišiće" (VIDEO)

Novosti online

17. 04. 2021. u 17:26

PET duela Bundeslige odigrano je u okviru 29. kola Srbi danas nisu imali sreće.

УБЕДЉИВ ПОРАЗ ЈОВИЋА И КОСТИЋА: Ајнтрахт прекинуо победнички низ, Бајерн славио на мишиће (ВИДЕО)

Jović prolazi kroz odbranu Šalkea Foto EPA

Ajntraht je gostovao Borusiji Menhengladbah. Filip Kostić i Luka Jović bili su na terenu od starta meča, a već nakon deset minuta bilo je jasno da im neće biti lako. Ginter je doneo vođstvo domaćinu. 

U drugom poluvremenu Borusija je nastavila u istom ritmu. Hofman je u 60. minutu uvećao prednost na 2:0, a Bensebaini sedam minuta kasnije uvećava prednost na 3:0. Dok je Volf u petom minutu nadoknade u završnici meča postavio konačnih 4:0. Na taj način prekinuta je serija Ajntrahta od tri pobede u nizu. 

Union je u Berlinu dočekao Štutgart. Domaćin je poveo u 20. minutu golom Promela u 20. minutu, Musa u 43. uvećava prednost. U četvrtom minutu drugog poluvremena Forster postavlja konačnih 2:1. 

Frajburg je dočekao Šalke, a gosti ovog puta nisu uspeli da iznenade i upišu treću pobedu u sezoni. Frajburg je poveo u 7. minutu golom Holera, Salai uvećava prednost domaćina sa "bele tačke" u 22. minutu. U drugom poluvremenu sa dva gola Gunter potvrđuje pobedu domaćina golovima u 50. i 74. minutu. 

Volfsburg je odmerio snage sa aktuelnim šampionom Bajernom. Domaći tim uspeo je da namuči bavarce. Iako su za deset minuta igrači Bajerna imali dva gola prednosti.  Musiala je u 15. zatresao mrežu, a potom u 24. i Erik Maksim Čupo-Moting. Veghorst potom u 35. minutu duela smanjuje na 1:2, a Musiala drugim golom na meču u 37. minutu ponovo donosi prednost od dva gola gostima. Uspevaju zeleni da u 54. minutu smanje na 2:3, ali za preokret nisu imali snage. 

Auzburg i Arminija odigrali su duel bez golova. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista