NEMA DNA PROVALIJE: Prekid u Kragujevcu posle 12 minuta, Čačani izveli sedam igrača na teren, jedan se povredio - KRAJ (FOTO)

Novosti online

17. 04. 2021. u 17:20

NEŠTO je trulo u fudbalu srpskom. Fudbalski klub Borac iz Čačka počinje da ostvaruje pretnje i ucene posle kazne zbog neregulatnosti.

НЕМА ДНА ПРОВАЛИЈЕ: Прекид у Крагујевцу после 12 минута, Чачани извели седам играча на терен, један се повредио - КРАЈ (ФОТО)

FOTO: Printskrin/Prva liga Srbije

Pretili su iz Borca da neće putovati u Kragujevac na meč protiv Radničkog 1923, govorili da će istupiti iz Prve lige Srbije posle kazne za nameštanje meča i oduzimanja šest bodova.

Čačani su ipak otputovali na meč koji je trebalo da bude praznik, na meč koji je nekad izazivao mnogo pažnje širom Srbije. I sada će biti tako, ali u negativnom kontekstu, pričaće se o meču u srpskom fudbalu širom planete.

FOTO: Printskrin/Prva liga Srbije

Došli su gosti u gotovo kompletnom sastavu, ali su u protokol stavili sedmoricu igrača, dovoljno da meč počne. Sa sve dva „bonus“ igrača među tom sedmoricom. U 12. minutu jedan od te sedmorice se povredio, glavnom sudiji nije preostalo ništa drugo nego da označi kraj susreta.

(Sportski Žurnal)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

NOJER REKORDER: Golman Bajerna ušao u istoriju Lige šampiona