ĐORĐEVIĆ PRED ZVEZDU: Pokušaćemo da iskoristimo svaku šansu koja nam se ukaže da dođemo do bodova

Novosti online

16. 04. 2021. u 15:30

FUDBALERI Radnika iz Surdulice u subotu od 19 časova gostuju Crvenoj zvezdi u 32. kolu Sruperlige Srbije, a trener tima sa juga Srbije Slavoljub Đorđević govorio je o predstojećem duelu.

ЂОРЂЕВИЋ ПРЕД ЗВЕЗДУ: Покушаћемо да искористимо сваку шансу која нам се укаже да дођемо до бодова

FOTO: M. Vukadinović

Ova dva tima će nakon utakmice u prvenstvu u sredu odemriti snage u polufinalu Kupa Srbije. Taj meč se takođe igra na stadionu "Rajko Mitić".

Bivši igrač crveno-belih je istakao da će njegova ekipa pokušati da iskoristi priliku ako im se ukaže da iznenade lidera na tabeli.

- Igramo protiv tima koji je ubedljivo prvi na tabeli. Mi ćemo pokušati da odigramo što bolje i napravimo pozitivan utisak. Svaku šansu koja nam se bude ukazala iskoristićemo da uzmemo bodove, a ako ne, čestitaćemo. Otežavajuće okolnosti jesu da kroz tri dana igramo ponovo sa njima na njihovom terenu, te otuda i dodatni problem oko sastava tima i odmora igrača. Ipak ćemo se potruditi da obe utakmice odigramo što bolje i pripremamo se za dalji nastavak prvenstva - rekao je Đorđević.

Prvi meč ovih rivala odigran u Surdulici dobila je Crvena zvezda rezultatom 4:1.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (0)

ZELENE VEŠTINE U LJUDSKIM RESURSIMA: Zaštitimo životnu sredinu kroz svoj rad