ĐURĐEVIĆ NOVI PROFESIONALAC: Rad potpisao profesionalni ugovor sa talentovanim defanzivcem (VIDEO)

Novosti online

07. 04. 2021. u 14:59

NAGRADA za dobre partije stigla je za još jednog omladinca iz Radove škole. U pitanju je Vukašin Đurđević momak rođen 2004. godine.

ЂУРЂЕВИЋ НОВИ ПРОФЕСИОНАЛАЦ: Рад потписао професионални уговор са талентованим дефанзивцем (ВИДЕО)

FOTO: J.Stanković

Kadetski reprezentativac Srbije potpisao je svoj prvi profesionalni ugovor, a nova dokazivanja za njega tek predstoje.

Igra na poziciji štopera, a biranim rečima i sa velikim optimizmom o njegovoj budućosti govorio je direktor omladinske škole "građevinara" Slobodan Peličić.

- Vukašin već dve godine igra za stariju selekciju. Standardni je reprezentativac kod Saše Ilića i veliko mi je zadovoljstvo da ovako javno kažem da je u pitanju igrač koji će igrati na najvišem nivou. Nema nijednu manu, ima naravno fudbalskih nedostataka koji su za taj uzrast logični i lako popravljivi. Ubeđen sam da će vrlo kratko da se zadrži na Banjici, nećemo moći da se odbranimo - kroz osmeh je naglasio Peličić.

Đurđevićev fudbalski učitelj Zoran Ljubinković izneo je svoj stav o ovom perspektivnom momku.

- Radimo zajedno već dve godine. Rad je decenijama unazad izbacivao dobre štopere i zadovoljstvo je moje što je jedan od tih momaka upravo Vukašin. Iz selekcije mlađih kadeta prebačen je za stariju selekciju i trenutno je najmlađi igrač naše ekipe u Omladinskoj ligi. Radimo individualno, usavršavamo se, uklanjamo mane i ono što je najbitnije da on prihvata i kritiku i pohvalu - rekao je Ljubinković.

Zasluge za sve veći broj profesionalnih ugovora igrača koji su na pragu prvog tima idu predanom i temeljnom radu direktora Peličića i koordinatora Nenada Stojakovića.

Vukašin Đurđević nije krio oduševljenje povodom potpisivanja profesionalnog ugovora.

- U Radu sam odrastao i deo kluba sam od 2015.godine. Za mene je ovo velika privilegija što sam potpisao za ovakav klub. Zahvalnost dugujem celom stručnom štabu na čelu sa  Zoranom Ljubinkovićem, ali i njegovim predhodnicima pre svega Nikoli Markiću. Svi oni su meni svoje znanje prenosili i idalje to rade. Zaista imamo odličnu saradnju. Naravno da ću se truditi da ispunim sva očekivanja i opravdam poverenje - istakao je novi profesionalnac "građevinara".

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati