MIHAJLOVIĆ KRITIKOVAO SELEKTORA: Nemam problem da mu iznesem zamerke! Najbolji vezista mu sedi na tribini

Novosti online

02. 04. 2021. u 17:22

VEZNI fudbaler Bolonje, Roberto Sorijanu, našao se na spisku Roberta Manćinija, selektora Italije, za utakmice protiv Severne Irske, Bugarske i Litvanije.

МИХАЈЛОВИЋ КРИТИКОВАО СЕЛЕКТОРА: Немам проблем да му изнесем замерке! Најбољи везиста му седи на трибини

Foto: EPA-EFE/ELISABETTA BARACCHI

Međutim, pomenuti Sorijano je sva tri meča proveo na tribinama, a to je bio povod Siniši Mihajloviću da uputi kritike prijatelju kojeg poznaje 25 godina.

- To što je Sorijano bio sve tri utakmice na tribinama zasmetalo je možda čak više meni nego njemu. Neko ko se pokaže kao najbolji vezni fudbaler Italije (devet golova i šest asistencija ove sezone) ne može da provede tri utakmice van protokola dok su pojedinci koji imaju dve utakmice u nogama ispred njega. Italija je igrala sa Severnom Irskom, Bugarskom i Litvanijom i protiv takvih rivala Sorijano je morao da dobije makar 15 minuta, da ima bilo kakav povod za zadovoljstvo. Umesto toga - ništa. Svaki fudbaler koji je pozvan zaslužuje makar simboličnu šansu - rekao je Mihajlović.,

Strateg Bolonje istakao je da nema problem da dugogodišnjem prijatelju iznese zamerke.

- Ukoliko Roberto nije pokazao da zaslužuje minute mogao je makar da se nađe na klupi. Da sam bio na mestu Sorijana vratio bih se kući, uz svo poštovanje Manćinija i reprezentacije. Još nisam rekao Manćiniju svoj stav, ali nemam problema s njim. Kažem to sada i ne kajem se. Način na koji se odnosio prema njemu... Bilo bi bolje da ga nije pozvao i da je Sorijano ostao da trenira sa nama - istakao je Mihajlović.

(Srbija danas)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona