VUJADIN SAVIĆ: Svi su me lepo prihvatili u Olimpiji, ne bih voleo da prestignem Duleta

Novosti online

24. 03. 2021. u 16:38

BIVŠI fudbaler Crvene zvezde Vujadin Savić u intervjuu za "Meridian sport" govorio je o ljubljanskoj Olimpiji, čiji je sada član, a neizbežna tema je bila i Crvena zvezda.

ВУЈАДИН САВИЋ: Сви су ме лепо прихватили у Олимпији, не бих волео да престигнем Дулета

FOTO: M. Vukadinović

Visoki defanzivac je u klubu iz prestonice Slovenije uspeo da oživi karijeru, a već u drugom meču za novi klub uspeo je da se upiše u listu strelaca, iako mu to nije primaran zadatak.

- Jeste malo vremena prošlo, ali je i to bilo dovoljno da steknem dobar utisak o svemu, i kada se radi o ljudima u klubu, od uprave, preko "stafa", do svlačionice. Svi su me lepo prihvatili, Ljubljana je jako lep grad, tako da se zaista osećam kao kod kuće. Svi razumeju srpski, pričaju srpski, tako da je to dosta olakšavajaće – rekao je Savić na početku razgovora za "Meridian Sport".

Moralo je da se govori i o njegovom bivšem klubu Crvenoj zvezdi, koja je na dobrom putu da osvoji četvrtu uzastopnu titulu prvaka Srbije.

- Ako bih rekao da sam 100 odsto siguran u titulu, onda bi se ovi drugi javili sa nekim lošim komentarima – nasmejao se Vujadin, pa nastavio:

– Zvezda ima devet bodova prednosti, ali ima još utakmica do kraja. Mada, mislim da Zvezda stvarno ima mnogo kvalitetniji tim od Partizana, iako su oni u poslednje vreme, na čelu sa Saletom Stanojevićem, koji je izuzetan trener, vezali 15-16 pobeda. Svaka im čast na tome, ali ipak mislim da je ovo velika bodovna prednost da bi mogla da se stigne do kraja šampionata. Po mom mišljenju, Zvezda će biti šampion, to je ono što očekujem i što bih voleo da se desi.

Ukoliko do toga dođe, moguće je da se Savić pojavi na proslavi, ukoliko korona to dozvoli.

- Pa, ako budem mogao zbog profesionalnih obaveza – sigurno ću biti tu. Mada, pitanje je koliko će i kakvu proslavu ova situacija oko virusa korona dozvoliti, ali gde god da sam – ja tu titulu proslavljam na svoj način.

Ispričao je i jednu andegdotu vezanu za svog oca, Duleta Savića, legendu Crvene zvezde.

- Dule? Postoji jedna anegdota, kada sam bio mali, majka me je pitala da li bih voleo da budem bolji od svog tate, a ja sam odgovorio "Ne". Ne bih ni voleo da ga prestignem, meni je tata idol od malih nogu i meni je on sve na svetu. Ne bih voleo ni na koji način da ga prestignem – kaže Savić u intervjuu za "Meridian sport".

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024