IVAN OBRADOVIĆ: Voleo bih da ostanem duže u Partizanu

M. Bl.

23. 03. 2021. u 20:24

DOČEKAO je Partizan pravog Ivana Obradovića (32) posle nekoliko meseci adaptacije na srpski fudbal i ono što je u novembru delovalo pomalo nerealno, sada je poprilično izvesno.

ИВАН ОБРАДОВИЋ: Волео бих да останем дуже у Партизану

Ivan Obradović Foto M. Vukadinović

Jednogodišnji ugovor sa crno-belima ističe u junu, a kako sada stvari stoje, saradnja će pre toga biti produžena.

- Ide sve kako bi trebalo, pa možda u skorije vreme sednem sa upravom da pričamo o produžetku saradnje. S obzirom na to da sam pre povratka u Humsku tokom dve godine odigrao ukupno možda deset utakmica i da sam imao turbulentniji period, moram da budem zadovoljan sadašnjim statusom, pogotovo što sam već stigao do 15 mečeva. Voleo bih da budem što duže u Partizanu, ali to ne zavisi samo od mene - kaže Obradović.

Iza Partizana su 16 uzastopnih prvenstvenih trijumfa, 18 u oba takmičenja.

- Dokle god se svako bude trudio i pružao najbolje od sebe, bićemo veliki favoriti u svakoj utakmici i nadam se da ćemo nastaviti u istom ritmu. Ove godine može svašta da se desi.

Posle prvenstvene pauze sledi duel sa Metalcem u Humskoj, pa derbi na stadionu "Rajko Mitić".

- Bilo bi dobro da pobedimo u derbiju, nije bitno s kojim rezultatom. Izgubio sam jednom od Zvezde. To i možda poraz sa Anderlehtom od Briža, su najneprijatniji susreti koje sam izgubio. Sa druge strane, po dobrom ću pamtiti debije u Parzizanu i za reprezentaciju, kao i pobede u derbijima, to su utakmice koje neću nikad zaboraviti - zaključio je Obradović.

GRCI RAČUNAJU NA MARKOVIĆA

U PARTIZANU se nadaju da bi ovog leta, posle jednogodišnje pozajmice, mogli da trajnije obavežu Svetozara Markovića, ali poslednje informacije iz Grčke ne ukazuju baš na takav rasplet. Prema navodima pojedinih grčkih portala, Olimpijakos nije raspoložen za prodaju mladog defanzivca i ima ga u planovima za narednu sezonu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)