OSTAVIO JE SAIGRAČE U ŠOKU: "On je svetski rekorder, svakog dana je radio one stvari sa tri ili četiri devojke"

Novosti online

17. 03. 2021. u 17:37

Bivši italijanski fudbaler Danijele Adani tokom gostovanja u emisiji legendarnog sunarodnika Kristijana Vijerija prisetio se perioda u Fjorentini kada je jedan njegov saigrač bio toliko iscrpljen i to zbog s*ksualnih odnosa?!

ОСТАВИО ЈЕ САИГРАЧЕ У ШОКУ: Он је светски рекордер, сваког дана је радио оне ствари са три или четири девојке

FOTO: EPA

Tokom razgovora, govorili su na brojne teme, a dotakli su se i bračnog para Ikardi, koji ne krije da "one stvari radi i po nekoliko puta na dan", ali je Adani ipak rekao da poznaje fudbalera koji to čini i češće.

U pitanju je Saliju Lasisi, fudbaler iz Obale Slonovače, koji je igrao za Parmu, Sampdoriju i Romu, svlačionicu je delio sa Adanijem u Fjorentini, a koji je zbog povreda morao veoma rano da završi igračku karijeru.

- Kad se vrati iz Obale Slonovače, bude iscrpljen do te mere da nema snage da istrči jedan krug na treningu. Objasnio mi je da dobije brdo pisama i fotografija svaki put kad se vraća u svoju zemlju i odlazi sa tri ili četiri devojke svakog dana - nasmejao se Adani.

Nije krio nekadašnji as da mu je saigrač često bio na izmaku snaga.

- Onda se vrati u Italiju i treba mu oko mesec dana odmora. Bio je mnogo umoran i bilo je nemoguće da ga često viđamo na treninzima, ali je bio neverovatno srećan - dodao je Italijan za magazin "Gol".

Adani je napravio mnogo bolju karijeru od Kazanove iz Obale Slonovače, ali je ženska srca osvojilo visoki Lasisi.

(Blic) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja