MAMIĆ OTKRIO NEVEROVATNE DETALJE: Doveli smo kapitena Milana, Dinamo vredi 300.000.000 evra

Novosti online

16. 03. 2021. u 19:09

ZDRAVKO Mamić je držao utorak konferenciju za novinare skoro dva sata povodom pravosnažne presude koja je donesena protiv njega i njegovog brata Zorana Mamića.

МАМИЋ ОТКРИО НЕВЕРОВАТНЕ ДЕТАЉЕ: Довели смо капитена Милана, Динамо вреди 300.000.000 евра

Foto: Printskrin Youtube/Radiotelevizija Herceg-Bosne

On je pričao o Dinamu iz Zagreba, vrednosti tog tima, a istakao je da su "modri" završili još jedno zanimljivo pojačanje.

- Neka pozovu revizore u klub i neka na današnji dan popišu stanje, jer to bi bilo najveće hvala braći Mamić. Jako je bitno da se zna u kojem trenutku smo mi otišli iz kluba i kakav smo klub ostavili. U ovoj u diskvalifikaciji i instrumentalizaciji, u ovoj obmani, gde smo mi lopovi i kriminalci, a sve drugo što je stvarno govori drugačije - ja ih molim da naprave zapisnik kakvo je stanje blagajne - rekao je Mamić.

Mamić je potom otkrio detalje finansijskog stanja Dinama. Takođe, dao je svoju ocenu vrednosti ekipe.

- Stanje blagajne je takvo da Dinamo nije dužan u ovom trenutku nijedne lipe nikome! Stanje rezultata je da je ovo jedna od najboljih sezona u istoriji kluba. Prvi smo na tabeli, aktuelni smo u polufinalu kupa i još uvek smo "živi" u osmini finala Lige Evrope. Tim nam na "Transfermarktu", iako to nije službeni sajt, vredi 110.000.000 evra. A ja kažem da Dinamo danas vredi 300.000.000 evra, zato što Dinamo ima najbolju školu u Evropi - rekao je Mamić, koji je potom otkrio i jedan novi posao Zagrepčana koji bi u budućnosti mogao da im donese veliku korist.

- Svedoci smo i danas da je ovog utorka u Dinamu potpisao ugovor dečko koji je bio kapiten generacije Milana do 15 godina, koji je italijanski reprezentativac i koji se apsolutno može uporediti sa trenutkom kad je u Dinamo došao Dani Olmo - zaključio je Mamić.

Reč je o Mateu Tononu, koji ima 16 godina, a u klub ga je doveo isti menadžer koji je to uradio i s Danijem Olmom. U Dinamo Zagrebu je od ranije Tononov stariji brat Alesio.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!