NAJBOLJE IZ NOVOG BROJA TIP: Granada se čuva za Molde

Novosti online

06. 03. 2021. u 12:00

PROČITAJTE šta vam donosi najnoviji broj kladioničarskog lista TIP

НАЈБОЉЕ ИЗ НОВОГ БРОЈА ТИП: Гранада се чува за Молде

FOTO: EPA

DARKO BRAŠANAC (Osasuna, Španija 1) 

BILBAO – GRANADA 1

- Granada je iz Lige Evrope izbacila Napoli. Interes kluba je da u ovom takmičenju ode što dalje. U četvrtak je na redu novi evropski okršaj sa Moldeom, pa je izvesno da bi na gostovanju Bilbaou najbolje igrače mogli da sačuvaju. 

LUKA MILIVOJEVIĆ (Kristal Palas, Premijer liga)

VEST BROMVIČ – NjUKASL 1 

- Vest Bromvič je u svakoj utakmici primoran da traži bodove vredne opstanka. Očekujem da trijumfuje protiv Njukasla, koga su povrede prepolovile. Izvesno je da za protokol neće biti spremni Šar, Vilson, Mankiljo, Almiron, Fernandez i Maksimin.

MIHAEL ANIČIĆ, bivši fudbaler Ajntrahta (Nemačka 1)

ŠALKE – MAJNC 1

- Šalke će sa petim trenerom pokušati da spase sezonu. Za Nemce nepojmljivo, da „taze“ smenjeni stručnjak Kristijan Gros, nije znao imena igrača sa kojima raspolaže. Ubedljiv poraz u Štutgartu (1:5), bio je mnogo jači razlog što je Švajcarac posao morao da ustupi Grku Gramozisu, koji slamku spasa mora da traži već u derbiju začelja sa Majncom. 


PAOLA ERERA RODRIGEZ novinarka „Rekorda“ (Meksiko)

MONTEREJ – KERETARO 1

- Jedva Monterej skuplja bodove, zato što nema ko da postigne gol. Centarfor Rodžerio Funes Mori spava dobar deo sezone i došlo je vreme da se probudi iz zimskog sna. Olakšavajuća okolnost je što je Kueretaro slab na strani.


 DEJAN STANKOVIĆ (Austrija)

ALTAH – LASK 1X

- Altah je još prošle nedelje angažovao trenera-povratnika, u klub se vratio Damir Kanadi, koji je najuspešniji trener u istoriji kluba. Nemam sumnje da će sa njim krenuti bolji rezultati, s obzirom na to da poznajem kvalitete dotičnog. Takođe, nemerljiv je doprinos koji Neven Subotić čini u zadnjoj liniji tima. Sada u goste dolazi ekipa LASK, koja ima određenih problema sa povredama, a pošto nema dubok igrački kadar, to

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri