SERIJA A: Milan gubi šampionsku trku sa Interom, ubedljiva Atalanta

Novosti online

03. 03. 2021. u 22:49

ŠEST duela odigrana su večeras u Seriji A

СЕРИЈА А: Милан губи шампионску трку са Интером, убедљива Аталанта

Foto: AP

Atalanta danas nije imala mnogo problema da slavi protiv Krotonea. Brzo su stigli do gola preko Gosensa, igrao se 12. minut, ali je Simi izjednačio rezultat u 23. minutu utakmice. 

Palomino je pogodio u 48. minutu, potom Muriel u 50, onda na 4:1 postavlja Iličić u 58. minutu utakmice. Konačnih 5:1 delo je Mirančuka.  

Milan polako gubi trku sa Interom za titulu, danas je dočekao na svom terenu ekipu Udinezea i nije pobedio. Imali su loptu u svom posedu, šanse preko Kesija i Dijaza u prvom, odnosno Meitea i Kesija u drugom, kao i preko Kastiljeha, ali su gol postigli gosti koji su kaznili domaćina. 

Igrao se 68. minut kada je De Paul nabacio loptu iz kornera, a Bekao je dobro skočio i pogodio. Nespretna intervencija odbrane Milana ih je na kraju koštala tri boda, ispostaviće se, jer su domaći uspeli da postignu gol u poslednjim trenucima utakmice. 

Tada je rukom igrao igrač Udinezea, Kesi je uzeo loptu u svoje ruke i pogodio u 97. minutu za 1:1.

Verona je slavila na gostovanju ekipi Beneventa, bilo je 0:3. Faraoni na asistenciju sjajnog Lazovića je doveo goste u prednost u 25. minutu, da bi Fulon autogolom povisio na 0:2. Konačnih 0:3 postavlja Lazanja u 50. minutu. 

Kaljari je slavio protiv Mihajlovićeve Bolonje koja je poklekla nakon one pobede protiv ekipe Lacija. Jedini gol delo je Ruganija u 19. minutu utakmice. 

U derbiju "Dela lanterna" nije bilo pobednika. Đenova je povela preko Zapakoste u 52. minutu utakmice, da bi Toneli izjednačio u 77. 

Fiorentina je u derbiju kola dočekala ekipu Rome, a pobedu su odneli gosti. Nakon prvih 45 minuta golova nije bilo, a onda je Spinacola uspeo da dovede goste u prednost. 

Ipak, nakon jedne kontre Fiorentine, domaćin stiže do izjednačenja i to autogolom upravo Spinacole. Vlahović je imao jednu priliku da dovede svoje u vođstvo, ali je rezultat ostao 1:1 u tom trenutku, da bi u 90. minutu Diavara doneo pobedu Romi, ispostavilo se nakon intervencije VAR tehnologije. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)