LUDNICA U MINHENU: Bilefeld bio blizu velike senzacije, Bajern iščupao bod

Č. V.

15. 02. 2021. u 22:52

FUDBALERI Bilefelda bili su na korak od velike pobede nad šampionom Bundeslige, Bajernom iz Minhena.

ЛУДНИЦА У МИНХЕНУ: Билефелд био близу велике сензације, Бајерн ишчупао бод

Foto: EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS/POOL

Meč na "Alijanc areni" završen je bez pobednika - 3:3. Zaista sjajan duel je odigran u 21. kolu najkvalitetnijeg ranga nemačkog fudbala.

Gosti su otresito ušli u utakmicu. Nisu se uplašili favorizovanog rivala, pa su posle prvog poluvremena vodili sa 2:0, a golove su postigli Vlap i Pajper.

Drugi deo meča počeo je odlično za izabranike Hansija Flika. Već u 48. minutu rezultat je smanjio sjajni Robert Levandovski.

Očekivalo se da Bajern nastavi da steže obruč oko gola rivala i što pre izjednači. Ipak, u sledećem napadu šok za domaće. Gebauer je iskoristio asistenciju Voglsamera i matirao Manuela Nojera.

Klub iz Minhena je uspeo da poravna rezultat do 70. minuta. Strelci su bili Korentan Toliso i Alfonso Dejvis. Bilo je dovoljno vremena za aktuelnog klupskog šampiona Evrope i sveta da dođe do trijumfa, ali to se nije desilo, pošto su igrači Bilefelda odoleli i osvojili bod.

Na kraju se može reći da Bavarci mogu biti zadovoljniji i da su išupali nerešen ishod s obzirom na to da su dva puta imali zaostatak od dva gola razilke.

Uprkos remiju, Bajern je ostao na prvom mestu sa 49 bodova, pet više od drugoplasiranog Lajpciga, dok je Arminija na 16. mestu sa 18 bodova.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)