DVA IGRAČA AL AHLIJA IZBAČENA SA KLUPSKOG SP: Rukovali se sa bivšim saigračem koji je na listi traženih terorista

Novosti online

10. 02. 2021. u 16:14

FUDBALERI egipatskog šampiona Al Ahlija, Husein el-Šahat i Mahmud Kahraba, izbačeni su iz tima al Ahlija pred meč egipatskog šampiona protiv Palmeirasa za treće mesto na Svetskom klupskom prvenstvu u Kataru.

ДВА ИГРАЧА АЛ АХЛИЈА ИЗБАЧЕНА СА КЛУПСКОГ СП: Руковали се са бившим саиграчем који је на листи тражених терориста

FOTO: AP/Tanjug

Njih dvojica su prekršili Fifin Kovid protokol o nemešanju sa licima van takozvanog mehura zbog čega im je zabranjeno da se vrate u isti.

Tokom polufinala koji je Al Ahli izgubio od Bajerna 0:2, Husein i Mahmud uhvaćeni su okom kamere kako se rukuju sa bivšom zvezdom egipatskog fudbala i najvećom legendom Al Ahlija, Muhamedom Abutrikom.

Abutrika se u Kataru nalazi u egzilu jer su ga egipatske vlasti proglasile teroristom zbog podrške Muslimaskom bratstvu i bivšem predsediku Muhamedu Mursiju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OLIMPIJSKI ŠAMPION ŠOKIRAO SVET: Video sankcije Rusima, pa uradio ovo

OLIMPIJSKI ŠAMPION ŠOKIRAO SVET: Video sankcije Rusima, pa uradio ovo

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a predstojeće Olimpijske igre - Pariz 2024, posebno su zanimljive ovih dana, zbog "ruske situacije".

24. 04. 2024. u 15:44

Komentari (0)

OLIMPIJSKI ŠAMPION ŠOKIRAO SVET: Video sankcije Rusima, pa uradio ovo