MRKELA O PRELAZNOM ROKU: Falku potrebno vreme

M. B.

06. 02. 2021. u 21:15 >> 21:21

ANGAŽOVALA je Zvezda ove zime četiri pojačanja, a nema sumnje da navijači i svi u klubu najviše očekuju od Filipa Falka. To u izjavi za klupski sajt ne krije ni sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela.

МРКЕЛА О ПРЕЛАЗНОМ РОКУ: Фалку потребно време

foto crvena zvzeda

- Od Falka imam velika očekivanja. Prošle godine igrao je u Seriji A, radi se o izuzetno talentovanom fudbaleru. Imao je odličnu sezonu u najelitnijem italijanskom takmičenju, postizao golove, asistirao... Još nije najspremniji, imao je period od mesec dana kada nije baš trenirao na način na koji smo mi to radili. Biće mu potrebno vremena da se podigne.

Drugo pojačanje iz Serije A je na drugom delu priprema imao problema sa povredom.

- Bakajoko je odlično radio na pripremama na Kipru, ali se povredio u Turskoj, propustio je neke utakmice i treninge, tako da sada juri pravu formu. Mlad je, došao je kao slobodan igrač iz Intera i ima potencijal. Ima odličnu brzinu koja se u današnje vreme mnogo plaća, a mi smo ga dobili za džabe.

Povratak veziste kući je takođe značajan plus, po Mrkelinom mišljenju.

- Srnić je dete Zvezde, osvajao je trofeje i igrao evropska takmičenja. Drago mi je i zbog ostanka Sanoga, urađen je veliki posao, s obzirom na to da je imao odličan ugovor u Saudijskoj Arabiji.

STANKOVIĆ: NEMA OPUŠTANjA!

TRENER Crvene zvezde Dejan Stanković naglasio je juče da je fokus njegovog tima iskuljučivo na meču u Novom Pazaru.

- Ne sme da bude opuštanja, to je nešto o čemu pričamo otkako smo se okupili, od prvog dana priprema. Svaki dan smo baš zbog toga radili toliko jako i dobro, ne želimo da prepustimo ništa slučaju. Krećemo od nule, ništa nismo uradili, tako gledamo na stvari, za nas kao da sad počinje prvenstvo i sa tim razmišljanjem ćemo ulaziti u svaku utakmicu. Za 44 dana imaćemo 11 utakmica, što znači da ćemo gotovo na svaka četiri dana igrati meč.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024