IZNENAĐENJE PRED NASTAVAK PRVENSTVA: Jutjub kanal Arhive fudbalske Superlige Srbije počeo sa radom (VIDEO)

Novosti online

04. 02. 2021. u 16:51

ZVANIČNI Jutjub kanal Arhive fudbalske Superlige Srbije počeo je danas sa radom, a posetioci će svakodnevno moći da gledaju obilje zanimljivog video materijala, saopšteno je na sajtu takmičenja.

ИЗНЕНАЂЕЊЕ ПРЕД НАСТАВАК ПРВЕНСТВА: Јутјуб канал Архиве фудбалске Суперлиге Србије почео са радом (ВИДЕО)

FOTO: AP

Kako se navodi, od danas svi ljubitelji srpskog fudbala mogu posetiti zvanični kanal gde mogu pronaći najznačajnije momente sa utakmica elitnog ranga od njegovog formiranja 2006. godine.

- Na ovom kanalu će svakodnevno biti prezentovane brojne zanimljivosti koje smo godinama prikupljali, atraktivni golovi, potezi koji su se prepričavali i još mnogo toga značajnog za istoriju Superlige Srbije i klubova koji su se takmičili - ističu iz Superlige.

Dodaje se da je Zajednica fudbalskih klubova Superlige i Prve lige Srbije započela ovaj projekat sa željom da istinske ljubitelje srpskog fudbala podseti na sve one fantastične momente koje smo svi zajedno proživeli, kao i da mlađim generacijama, na njima najprihvatljiviji način, približi tradiciju ovog takmičenja.

- Sve ono što je vredno i značajno treba sačuvati od zaborava i zbog onih generacija koje tek dolaze - poručuju iz Superlige Srbije.

Podsetimo, nastavak domaćeg prvenstva zakazan je za petak kada će snage odmeriti Vojvodina i TSC u Novom Sadu od 16.30.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

(Tanjug)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega