NEREDI NEZADOVOLJNIH NAVIJAČA OLIMPIKA: Bakljama palili po Marselju

Goran Čvorović, stalni dopisnik iz Pariza

30. 01. 2021. u 21:12

NEZADOVOLjNI navijači Olimpika iz Marselja napravili su juče pravi haos na ulicama ovog mediteranskog grada, nezadovoljni rezultatima svog omiljenog tima.

НЕРЕДИ НЕЗАДОВОЉНИХ НАВИЈАЧА ОЛИМПИКА: Бакљама палили по Марсељу

FOTO: Tviter

Širom grada istakli su parole u kojima prozivaju presednika kluba Žak-Anrija Ejroa i igrače Dimitrija Pajea i Florijana Tovana. Našeg Nemanju Radonjića, koji je bio strelac u poslednjem meču sa Monakom, nisu pominjali. Natpisi su bili postavljeni na ulicama, kružnim tokovima, mostovima.

Navijači su uzvikivali poruke protiv klupskog rukovodstva i igrača, ističući da neki od njih zaslužuju "Legiju nečasti".

Njih stotinak su priredili i veliku bakljadu ispred klupskog trening-centra "Rober Luj Drejfus". Deo njih je, uz buku i vatru, provalio unutar ovog centra, a snimci su brzo obišli društvene mreže. Baklje su gorele i uz kapiju. Zapaljene su i kante za otpatke, a plamen je zahvatio i okolno drveće. Policija je raščistila ulaz, a plamen su gasili vatrogasci.

Do pobune je došlo pred meč Olimpika protiv Rena koji je zbog ovog incidenta odložen.

Prisustvo publike nije dozvoljeno na stadionima u Francuskoj zbog pandemije, pa su "fanovi" odlučili da se oglase postavljanjem parola na putu od trening-centra do stadiona.

ČETIRI PORAZA U NIZU

MARSELj je zabeležio četiri poraza zaredom i pre sinoćne utakmice sa Renom, koja je odložena zbog nereda, nalazio se na 7. mestu Prve francuske fudbalske lige, sa 14 bodova zaostatka za vodećim imenjakom iz Liona. Poslednji put su pobedili 6. januara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

Denver i Nikola Jokić su bili poniženi u prve dve utakmice sa Minesotom. I to poniženi pred sopstvenim navijačima, u mečevima na "milju nadmorske visine", u hali koja predstavlja najteže NBA gostovanje, ali u kojoj su Timbervulfsi razneli Nagetse. Sa 0:2 kao preteškim teretom na leđima trebalo je putovati na dva meča u gostima, gde je mogla da se završi Denverova sezona, ali... sve se promenilo. Sada, posle nestvarnih Jokićevih bravura, Denver vodi sa 3:2. I, izgleda da je za to kriva - večera. Na koju su pozvani svi igrači Nagetsa, osim jednog - Jokiću možda i najdražeg. Onog koji je letos doputovao u Srbiju da bi se družio sa našom i svetskom košarkaškom zvezdom.

15. 05. 2024. u 17:43

Komentari (0)

VEĆ OD 380 EVRA: Evo kako da posetite ovu egzotičnu destinaciju za malo para i to na 8, 11 ili 12 dana avionom