NAJVEĆE KVOTE EVROPSKIH LIGA U MERIDIANU: Štutgart 1.85, Lion 1.55, Junajted 2.50, Lajpcig 2.00

Promo

29. 01. 2021. u 12:00

VIKEND pred nama donosi brojna fudbalska dešavanja. Na terenima širom Evrope nas očekuju uzbuđenja, a posebno interesantno biće u "ligama petice".

НАЈВЕЋЕ КВОТЕ ЕВРОПСКИХ ЛИГА У МЕРИДИАНУ: Штутгарт 1.85, Лион 1.55, Јунајтед 2.50, Лајпциг 2.00

Foto: EPA-EFE/Paul Ellis / POOL

Pored toga, bukmejkeri garantuju da će na sledećim mečevima imati NAJVEĆE KVOTE NA SVETU u bilo kom trenutku! Uz to, na OVOM LINKU odmah možeš preuzeti 1.500 DINARA za tiket BEZ USLOVA!

I još nešto – od sada je samo u Meridianu i nigde drugde na planeti dostupna nova igra – TROSTRUKA SIGURICA!

Sastavi svoj tiket tako što ćeš u jednoj opkladi kombinovati prelaz, poluvreme sa više golova i ukupno golova na meču.

Pa, šta čekaš?!

"Baci pogled" na ponudu i pravac – meridianbet.rs.

ŠTUTGART – MAJNC, KEC 1.85

(Petak, 20:30)

Za početak, fokus je na Bundesligi. Ovog puta bez Borusije ili Bajerna, ali nema sumnje da će nam Štutgart i Majnc prirediti pravi fudbalski spektakl.

Obe ekipe su u seriji loših rezultata, pobede su im preko potrebne, a Majnc bi mogao da iskoristi isti recept kao protiv Lajpciga, kada je šokirao i slavio sa 3:2.

Štutgart je trenutno na sredini tabele, teško da se mogu značajno pomeriti gore ili dole, ali nakon dva vezana poraza, moraju da nađu izlaz iz krize.

U ovoj utakmici važe za favorita, te su idealni za “siguricu”.

LION – BORDO, KEC 1.55

(Petak, 21:00)

Liga 1 u 22. kolu donosi nam zanimljiv duel Liona i Bordoa. Gosti se nalaze u seriji od tri pobede, doduše protiv nešto slabijih rivala, pa ostaje da vidimo kako će se snaći sa i te kako ozbiljnim protivnikom.

Na drugoj strani, Lion je umeo da kiksne protiv Meca pre samo nekoliko dana, ali i dalje drži visoko treće mesto na tabeli francuskog šampionata.

Ovog puta nećemo gledati Nemanju Radonjića i PSŽ, pa i ako vam se možda čini da tako nema znimljivosti – varate se. Francuzi često znaju da nas iznenade i dodatno “začine” tikete.

ARSENAL – MANČESTER JUNAJTED, DVOJKA 2.50

(Subota, 18:30)

Šta više reći o Mančester junajtedu? Dok mnogi i dalje veruju da su “đavoli” kandidati za titulu Premijer lige, drugi se ne zavaravaju i tvrde da se snovi na “Old Trafordu” ne ispunjavaju tako lako.

Junajted trenutno kaska za gradskim rivalom, Sitijem, a blamaža protiv Šefilda će se teško zaboraviti.

Pobeda nad Liverpulom, pa poraz od Šefilda nekoliko dana kasnije su prava slika i prilika Ole Gunar Solskjera i njegovog tima.

Junajted želi da se vrati na pobednički kolosek/Foto: EPA-EFE/Clive Brunskill/POOL

Ipak, ukoliko su ozbiljni u svojoj nameri, “đavoli” će morati brzo da se saberu i savladaju Arsenal. Isti onaj Arsenal koji je tek na devetom mestu na tabeli i koji igra sa mnogo oscilacija ove sezone.

Arteta će probati da nađe rešenje, ali činjenica da verovatno neće moći da računa na Pjera Emerika Obamejanga mu uopšte ne ide na ruku.

Na drugoj strani, Bruno Fernandeš će verovatno nastaviti u istom ritmu, samo je pitanje da li je dovoljan?

LAJPCIG – LEVERKUZEN, KEC 2.00

(Subota, 18:30)

Vraćamo se u Nemačku, gde će snage odmeriti Lajpcig i Bajer Leverkuzen. Ova utakmica bi, zanimljivo, mogla da zanima čak i navijače Crvene zvezde, koji se i dalje pitaju šta će biti sa Aleksandrom Dragovićem – da li će igrati, da li dolazi u Beograd?

Ipak, vratimo se sigurnim akterima ovog meča. I jedan i drugi tim imaju problema sa sastavom usled brojnih povreda, a u borbi za vrh tabele – pobeda im je neophodna. Lajpcig trenutno ima tri boda više od Leverkuzena, koji će sigurno dati sve od sebe da to poravna.

Oba tima imaju brojne oscilacije u igri, pa nema sumnje da će ovo biti i te kako uzbudljiv meč.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024