KOLIKO SAMO LALATOVIĆ VOLI ZVEZDU: Bio sam kapiten omiljenog tima, postigao gol protiv Partizana i otrčao na sever... (VIDEO)

Novosti online

01. 01. 2021. u 18:35

SEZONA 2000/2001. kao i decenijama i pre i posle toga (izuzetak Obilić), za titulu su se borili Crvena zvezda i Partizan, a ogroman značaj u toj borbi imao je ishod 115. večitog derbija, odigranog 7. marta na ''Marakani''.

КОЛИКО САМО ЛАЛАТОВИЋ ВОЛИ ЗВЕЗДУ: Био сам капитен омиљеног тима, постигао гол против Партизана и отрчао на север... (ВИДЕО)

FOTO: AP

Crveno-beli su taj meč dobila sa 2:0, golovima Mihajla Pjanovića i Nenada Lalatovića, a sve je postalo još značajnije imajući u vidu da su crveno-beli par meseci kasnije osvojili titulu sa samo dva boda više od Partizana.

Sadašnji trener Vojvodine Nenad Lalatović je pre dve decenije bio Zvezdin defanzivac, a gol je postigao posle kornera sa leve strane, kada je jednu odbijenu loptu prosledio u mrežu Radovana Radakovića.

Kako je proslavio taj gol, možete i da pretpostavite - trk na Sever među ''Delije'', o čemu je, između ostalog, govorio i u intervjuu za ''Žurnal''.

- Ostvario sam svoje i snove mnogih dečaka koji počnu da se bave fudbalom. Zaigrao sam za prvi tim Crvene zvezde, postao kapiten omiljenog kluba, postigao gol u derbiju protiv Partizana i otrčao na sever Marakane da proslavim sa vatrenim navijačima.

U dresu beogradskog kluba osvojio sam četiri trofeja, dve titule i dva pehara kupa.

- Proveo sam prelepe tri i po godine i u ukrajinskom Šahtjoru. Bio sam reprezentativac svoje zemlje u svim selekcijama, od pionirske do seniorske, u kojoj sam odigrao jednu utakmicu. Jako sam zadovoljan igračkom karijerom, osvojio sam osam trofeja, postigao sam sve što sam želeo - poručio je Lalatović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a