TERZIĆEVO PISMO OFK BEOGRADU: Moja mladost, moja druga kuća...

Novosti online

25. 12. 2020. u 10:05

DUGO se ovoliko nije pisalo o dešavanjima u OFK Beogradu kao u poslednjih par nedelja, posle najave Zvezdana Terzića da bi ''Romantičari'' mogli da postanu filijala Crvene zvezde umesto Grafičara.

ТЕРЗИЋЕВО ПИСМО ОФК БЕОГРАДУ: Моја младост, моја друга кућа...

FOTO: FK Crvena zvezda

Nedugo zatim izabrano je novo rukovodstvo na čelu sa Sašom Stevanovićem, koji ne beži od neke vrste saradnje sa aktuelnim šampionom, a da će do nje doći još je izvesnije posle čestitke koju je generalni direktor Crvene zvezde uputio Stevanoviću posle izbora na mesto predsednika.

''Kao dugogodišnji igrač OFK Beograda Vi ste u najboljoj poziciji da razumete kako klub funkioniše, koji su mu problemi i kako ih rešavati, iz svog ličnog iskustva, kao igrač OFK Beograda i njegov dugogodišnji funkcioner, najvažnija osobina koja mora da krasi nekog ko se upušta u rukovođenje klubom je velika ljubav.

Ljubav prema njegovoj istoriji, uspesima, fantastičnoj omladinskoj školi, prema značaju među njegovim najvernijim navijačima i prema ljudima koji rade i koji su ostali verni klubu i u najtežim vremenima, kao što je ovo sada.

Mogu samo još da vam obećam svoju bezrezervnu podršku, OFK Beograd je moja mladost i moja druga kuća. Moje srce bi bilo ispunjeno da ga vratimo na staze stare slave, da kao nekada bude ponos Beograda i Beograđana'', poručio je Terzić, a prenosi ''Telegraf''.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)