SMANJENJE PLATA U ZVEZDI: Uprava predložila umanjenje za 40 odsto, stranac ne sme da ima više od 30.000 evra mesečno...

Novosti online

24. 12. 2020. u 12:31

GENERALNI direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić najavio je da će igračima biti ponuđeno smanjnje plata za narednu sezonu zbog krize izazvane pandemijom virusa korona, prenosi “Maksbetsport”.

СМАЊЕЊЕ ПЛАТА У ЗВЕЗДИ: Управа предложила умањење за 40 одсто, странац не сме да има више од 30.000 евра месечно...

Foto: EPA-EFE/STEPHANIE LECOCQ

Veliki udarac na finasije kluba bio je neulazak u Ligu šampiona koji donosi veliku finasijsku dobit.

Iz kluba su igračima predložili smanjenje plata od čak 40 posto, a da se razlika u novcu nadomešćuje eventualnim bonusima. U toku su pregovori, a trenutno su se „našli“ na 20 do 30 posto umanjenja u prvim mesecima nove godine. Za ostatak će se nastaviti pregovori.

Takođe, utvrđeno je da stranac ne može da ima veću platu od 30 hiljada evra mesečno, i toliko će primati Seku Sanogo koji bi trebao da uskoro da potpiše ugovor sa Crvenom zvezdom.

Igrači koji ne budu prihvatili ponuđeno umanjenje biče stavljeni na transfer listu u narednom prelaznom roku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

Denver i Nikola Jokić su bili poniženi u prve dve utakmice sa Minesotom. I to poniženi pred sopstvenim navijačima, u mečevima na "milju nadmorske visine", u hali koja predstavlja najteže NBA gostovanje, ali u kojoj su Timbervulfsi razneli Nagetse. Sa 0:2 kao preteškim teretom na leđima trebalo je putovati na dva meča u gostima, gde je mogla da se završi Denverova sezona, ali... sve se promenilo. Sada, posle nestvarnih Jokićevih bravura, Denver vodi sa 3:2. I, izgleda da je za to kriva - večera. Na koju su pozvani svi igrači Nagetsa, osim jednog - Jokiću možda i najdražeg. Onog koji je letos doputovao u Srbiju da bi se družio sa našom i svetskom košarkaškom zvezdom.

15. 05. 2024. u 17:43

Komentari (5)

NOVAK ĐOKOVIĆ TAJNO U URGENTNOM CENTRU: Ovo su rezultati pregleda posle udarca flašom u glavu!