ZVEZDA U POTRAZI ZA LEVIM BEKOM: Dva kandidata, jedan je reprezentativac

Novosti online

24. 12. 2020. u 10:36

ČELNICI Crvene zvezde u potrazi su za levim bekom i to će biti jedan od najvažnijih ciljeva tokom zimskog prelaznog roka.

ЗВЕЗДА У ПОТРАЗИ ЗА ЛЕВИМ БЕКОМ: Два кандидата, један је репрезентативац

Foto;: M.Vukadinović

Kako prenosi Žurnal crveno-beli ozbiljno razmišljaju o dvojici fudbalera koji bi mogli adekvatno da zamene Rodića na toj levoj strani - Bojanu Nastiću i Marku Jevremoviću!

Bojan Nastić je reprezentativac Bosne i Hercegovine, bivši je igrač Vojvodine koji trenutno igra za BATE Borisov, a prethodnu sezonu je završio sa jednim datim i deset nameštenih golova. Prethodno je igrao i u Belgiji za Genk i Ostende.

Marko Jevremović je, s druge strane, igrač Javora i ove polusezone je u Superligi zabeležio jedan gol i osam asistencija. Ima 24 godine i trenutno je realnije rešenje od Nastića, prema navodima "Žurnala."

Obojica imaju ugovore sa svojim klubovima, što znači da bi Zvezda morala da plati obeštećenje. Pomenuti izvor takođe navodi da osim interesovanja konkretnijih koraka nije bilo.

Zvezda je  nedavno završila posao sa dvojicom krilnih igrača: Aksel Bakajoko je stigao iz Intera, a timu se priključio i Slavoljub Srnić kao slobodan igrač.

Marko Jevremović (desno)Foto:M.Vukadinović

 

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili