SADIK NE ZABORAVLJA PARTIZAN: I dalje se pitam kako smo izgubili od Mančester junajteda

Novosti online

22. 12. 2020. u 17:05

NEKADAŠNjI fudbaler Partizana Umar Sadik u opširnom razgovoru sa nigerijskim medijima prisetio se dana iz Partizana.

САДИК НЕ ЗАБОРАВЉА ПАРТИЗАН: И даље се питам како смо изгубили од Манчестер јунајтеда

Umar Sadik Foto N. Paraušić

Iako je Umar Sadik pre više od dva meseca napustio Humsku, visoki napadač još uvek se seća dana iz crno-belog dresa i preispituje se kako je njegova ekipa izgubila meč protiv Mančester junajteda. 

- To je jedno od najjačih klupskih takmičaenja, posle Svetskog prvenstva i Lige šampiona. Bilo je veliko iskustvo igrati sa Partizanom u Ligi Evrope, a vrhunac je bio duel sa Mančester junajtedom u Beogradu. Izgubili smo, jer nismo imali nimalo sreće. I dalje dobro pamtim utakmicu i čudim se kako smo je izgubili - rekao je Sadik Nigerijcima. 

U karijeri Umar Sadik imao je priliku da igra u Seriji A, sa Partizanom se oprobao u Ligi Evope, dok sada igra u drgoj ligi Španije.

- Moram da se zahvalim Bogu na prilikama koje mi ukazuje u životu i u fudbalskoj karijeri. Kao igrač, san mi je da se okušam na najvišem nivou. Prošle sezone igrao sam u Ligi Evrope, a sada sam u španskoj drugoj ligi, ali Almerija je klub sa velikim budžetom i velikim planom da se vrati u Primeru. A, kada izborimo promociju, samo će nam nebo biti granica, verujte mi - istakao je nekadašnji napadač Partizana.

- Ambicija kluba da se vrati u prvu ligu Španije je razlog koji me je ubedio da dođem ovde. Svi u klubu žele da se plasiramo u elitu, jer tamo pripadamo po našem budžetu, stadionu, ambicijama - podvukao je Sadik.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)