LEGENDA KLUBA SA KARABURME- SAŠA STEVANOVIĆ: OFK ne sme da odbija pomoć u ovako delikatnom trenutku

Novosti online

19. 12. 2020. u 19:19

Skupština OFK Beograda biće održana u sredu 23.12.2020. godine u prostorijama nekadašnjeg UK ”Palilula” danas CK ”Vlada Divljan”.

ЛЕГЕНДА КЛУБА СА КАРАБУРМЕ- САША СТЕВАНОВИЋ: ОФК не сме да одбија помоћ у овако деликатном тренутку

Foto: N. Paraušić

Početak je zakazan za 14 časova.

Nakon jučerašnje izjave Zvezdana Terzića da OFK Beograd vidi kao moguću filijalu kluba, kao i današnjeg odgovora Ljubiše Đurovića da OFK neće biti ničija filijala, čula se i treća strana.  Nekadašnji golman Radničkog iz Kragujevca, Sartida, OFK Beograda i Đera Saša Stevanović koji je u nacionalnoj selekciji Jugoslavije odigrao tri utakmice smatra da klub treba da prihvati pomoć bivših igrača, te najavljuje da će uskoro izneti plan za funkcionisanje OFK Beograda. 

"Opcija koju ja predvodim ispred bivših igrača, navijača kluba prijatelja i veterana se ograđuje od izjave sadašnjih čelnika i vršioca dužnosti u klubu, kao i teorija zavere koje su nad dovele do toga da nam je stadion više od 40 dana u mraku. Takođe, prvi tim se nalazi na 12. mestu tabele treće lige. Situacija je takva da ukoliko ne dođe do konkretnih promena klub će nastaviti da tone. Ja se zalažem za ideju da se bivši igrači vrate u klub. Osim toga, trenutna situacija ne dozvoljava odbijanje dobronamerne pomoći institucija i drugih klubova. Smatram da je svaki vid saradnje sa klubovima koji ne remeti interese i tradiciju OFK Beograda neophodan da bi se klub vratio tamo gde pripada. U ovom trenutku najbitnije je da se sačuva mir i jedinstvo za predstojeću skupštinu. Ukoliko moja opcija bude imala većinu na skupštini u šta čvrsto verujem, izaći ću u medije i predstaviti detaljno svoju ideju kako će OFK Beograd funkcionisati u narednom periodu, rekao je Stevanović. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna