STIGAO ODGOVOR ZVEZDI: OFK Beograd nikada nije bio, niti će biti nečija filijala

Novosti online

19. 12. 2020. u 11:16

СТИГАО ОДГОВОР ЗВЕЗДИ: ОФК Београд никада није био, нити ће бити нечија филијала

Foto: N. Paraušić

SA Karaburme je stigao odgovor povodom reči generalnog direktora Crvene zvezde, Zvezdana Terzića, da bi OFK Beograd mogao da postane filijala crveno-belih.

Predsednik Skupštine "romantičara" LJubiša Đurović odgovorio je bivšem prvom čoveku OFK Beograda.

On je putem društvenih mreža poručio da klub nije zainteresovan za takav vid saradnje i od tog posla neće biti ništa.

Poznato je da je se nekada slavni klub nalazi u teškoj finansijskoj situaciji, na stadionu godinu dana nema struje, a tim se takmiči i Srpskoj ligi Beograd, trećem rangu takmičenja.

- Maske su pale, ali da se zna, OFK Beograd od svog postojanja pa evo do danas, prolazeći kroz razna iskušenja i rizike, nije nikada bio, a neće ni biti, ničija filijala. Svi oni koji bi da, koristeći tešku situaciju u koju su doveli OFK Beograd i koji bi da ga pretvore u nečiju filijalu, ako su im namere iskrene mogu i na drugi sportski dostojanstven i moralno čist način pomoći. Izgleda sam bio u pravu kada sam rekao da je indikativno ovoliko interesovanje javnosti za izbore u jednom trećeligašu, koji je u tom rangu i zaslugom raznih dušebrižnika koji bi da ga pretvore u filijalu. Prvi korak kod ovakvih namera uvek je, uz pomoć insajdera, instaliranje kadrova u upravi kluba. NO PASSARAN - rekao je Đurović.

Dodao je da će učiniti sve da klub vrati tamo gde mu je i mesto, ali uz pomoć "pravih romantičara".

- Do danas se niko nije javio da nam pomogne, upravo zbog toga što misle da smo nečija filijala, a nismo. Ne znam kojoj šbistroj glavi' je cilj da fudbalsku Srbiju pravi od fudbalskih filijala. Ne znam, a znam. Ali ću stati, neću dalje pisati, jer ću roman morati da napišem, ako nastavim da ispisujem sve što znam. Vreme je da oni koji imaju moć ne budu nekima majke, a OFK Beogradu maćeha - zaključio je Đurović.

Maske su pale, ali da se zna, OFK Beograd od svog postojanja pa evo do danas, prolazeći kroz razna iskušenja i rizike,...

Posted by Zvanična prezentacija OFK Beograd on Petak, 18. decembar 2020.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

Raša

19.12.2020. 11:51

Ponuđen ko počašćen. Uprava ima svoj stav i to je u redu i onda neka dalje objasni navijačima kako da izađu iz krize i spreče gašenje kluba.

Popaj

19.12.2020. 12:24

Koliko ste romantični nemate struje i vode na stadionu,, onda se gusite u svom blagostanju a mogli ste dobiti kvalitetne igrače, trenere bolju infrastukturu i za koju godinu da se vratite u prvu ligu,, zar mislite da če vam neko tek tako dati lovu da se izvučete iz g... na,, malo sutra,, Terzic vam daje obostranu sradnju a vi ruku spasa odbijate sretno vam Terzic ce Zvezdi naci filijali,,,

Aca

19.12.2020. 12:44

Navijam za Crvenu Zvezdu od malih nogu ali je i OFK Beograd oduvek bio u mom srcu. Zao mi je sto je klub u bedaku i mislim da bi grad morao da pomogne da se vrati tamo gde pripada.