ZVEZDI PONUĐENO KRILO INTERA: Crveno-beli ciljaju i Tošića, Birmančević ne može zbog navijača

Novosti online

18. 12. 2020. u 14:15

AKSEL Bakajoko, krilni napadač Intera, ponuđen je Crvenoj zvezdi u zimskom prelaznom roku - saznaje Telegraf!

ЗВЕЗДИ ПОНУЂЕНО КРИЛО ИНТЕРА: Црвено-бели циљају и Тошића, Бирманчевић не може због навијача

foto: EPA

S obzirom na to da je Bakajoko pod ugovorom sa Nerouazurima (igra za U 23 tim), crveno-beli najpre razmišljaju o pozajmici koja bi mogla da se "pretvori" u transfer na leto u slučaju da se Francuz pokaže.

Bakajoko ima 22 godine i primarno "drži" desnu stranu, ali kao i većina krilnih napadača odlično se snalazi i na levoj. Na "Đuzepe Meacu" je stigao 2014. godine iz francuskog Red Stara, ali je tek dve godine kasnije priključen prvom timu za koji je debitovao u decembru 2016. na meču Lige Evrope protiv Sparte.

Sezonu 2017/18 proveo u je u Sošou na pozajmici, da bi u julu 2018. prosleđen i Sent Galenu na dodatno školovanje. Tamo je proveo dve godine, na 54 meča je dao četiri gola, a nezvanično se može čuti da je po ukusu trenera Zvezde Dejana Stankovića.

Povratak Duška Tošića u Crvenu zvezdu dugo je već maštarija navijača crveno-belih, koja bi ove zime mogla da se obistini!

U opširnom razgovoru sa novinarima ovog petka, Zvezdan Terzić otkrio je da su čelnici kluba iz Ljutice Bogdana pregovarali sa iskusnim defanzivcem o povratku na stadion gde je igrao od 2010. do 2012.

"Razgovorao sam sa Duškom. Jeste, on nam je velika želja. Nedostaju nam levonogi igrači, on nam treba kao igrač i ličnost. Može da igra štopera i beka. Rekao sam mu da ne smemo da se takmičimo sa Bešiktašom, već da nam on treba ovde. Da dođe i da se sprema za novu funkciju. To je velika želja trenera Dejana Stankovića", izjavio je Zvezdin generalni direktor.

Među imenima koja su se proteklih dana pominjala kao moguća pojačanja crveno-belih moglo se čuti i Veljko Birmančević. Levokrilni napadač Čukaričkog, ipak, neće doći na "Marakanu".

"Znate za dogovor sa našim navijačima, koji je usledio posle dolaska Bosančića. Birmančević je sjajan igrač, ali da ne trošimo vreme više na tu priču", objasnio je Terzić.


 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!