BOJIM SE DA SAM SAD JA NA REDU: Ćiro Blažević potresen smrću prijatelja Barića

Novosti online

13. 12. 2020. u 22:20

KORONA je odnela život bivšeg hrvatskog selektora Ota Barića, koji je bio veliki prijatelj sa Trenerom svih trenera, legendarnim Miroslavom Ćirom Blaževićem.

БОЈИМ СЕ ДА САМ САД ЈА НА РЕДУ: Ћиро Блажевић потресен смрћу пријатеља Барића

FOTO: Printskrin

Ćiru je strašno pogodila smrt bliskog prijatelja:

- Jako sam pogođen, slomljen zbog smrti Ota Barića. S druge strane sam srećan što smo imali divan odnos kao kolege. Oto pripada plejadi najvećih hrvatskih trenera kao što su Tomislav Ivić, Biće Mladinić, Stanko Poklepović, Branko Zebec, Josip Kuže.... Eto, odlazimo i mi polako kazao je tužno Blažević i dodao:

- Bojim se da sam ja sad na redu...

Legendarni Her Oto najveće uspehe u karijeri ostvario je u Austriji s Rapidom i Salcburgom, a 2002. godine preuzeo je kormilo hrvatske reprezentacije i Vatrene odveo na Euro 2004.

Ali njegov prvi dolazak na klupu kockastih dogodio se 1996. godine kada je priključen Ćirinom stručnom štabu uoči EP 1996 u Engleskoj.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

E pa sad

13.12.2020. 23:37

Ako si u ovo doba korone previše društven imaš velike izglede, a još imaš i rizične godine. Ako ipak sebi misliš dobro onda se obuzdaj od švrljanja na sve strane sveta, proćiće i ovo zlo, pa se potom druži do mile volje.