PRE 10 GODINA IMAO SAM DRUGAČIJI EGO: Zlatan bio na pragu penzije, evo zbog čega je odustao od te ideje

Novosti online

05. 12. 2020. u 10:57

ZLATAN Ibrahimović je u razgovoru za "Skaj sport" govorio o odlasku u penziju i kako je Milan poremetio njegove planove.

ПРЕ 10 ГОДИНА ИМАО САМ ДРУГАЧИЈИ ЕГО: Златан био на прагу пензије, ево због чега је одустао од те идеје

Foto AP

Otkrio je Šveđanin kako je bio blizu odluke da se penzioniše.

"Trener Pioli me je pitao šta nameravam, rekao sam mu da neću nastaviti, dosta je. Porodica mi je važna, a ovde sam sam, ovo je žrtva. U redu je bilo šest meseci, ali ne želim ovde ostati još godinu dan. Rekao mi je da poštuje moju odluku. Sutradan sam mu rekao da idem u penziju, može da zaboravi novi ugovor, to mi nije bitno u ovim godinama. Nešto se potom promenilo. Nisam hteo da mi kasnije bude žao, pozvao sam čelnike kluba i rekao da želim da nastavim. Bio sam ubeđen da je ovo kraj, već u Mančesteru sam počeo da razmišljam o penziji", počeo je Ibrahimović. 

Ne žali Ibrahimović sigurno zbog svoje odluke. Milan ima sedam pobeda iz devet utakmica i na vrhu je tabele. Zlatan je postigao 11 golova, od toga 10 u domaćem prvenstvu. 

"Ide nam dobro. Ne možemo da razmišljamo o ciljevima i snovima. Moramo ići utakmicu po utakmicu. Moramo igrati najbolje što možemo jer smo mlada ekipa. Ne možemo da se opustimo. Jedino čega moramo da se sećamo jeste poslednji meč", rekao je on i dodao: 

"Umesto da sam stigao u ekipu koja je već u vrhu, bolje je doći u tim i dovesti ga do vrha. Da sam se toga bojao, ne bih produžio ugovor. Pre 10 godina sam imao drugi status i ego, ali danas imam više iskustva i bolje razumevanje situacije". 

"Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna