IZ BELGIJE SE LEPO VIDI EVROPSKO PROLEĆE: Crveno-beli slavili protiv Genta!

A. Ilić

26. 11. 2020. u 18:19

FUDBALERI Crvene zvezde savladlai su ekipu Genta u Belgiji rezultatom 1:0.

ИЗ БЕЛГИЈЕ СЕ ЛЕПО ВИДИ ЕВРОПСКО ПРОЛЕЋЕ: Црвено-бели славили против Гента!

Foto: N.Paraušić

Jedini gol na meču postigao je Njegoš Petrović koji je sjajnim udarcem savladao Sinana Bolata u prvom minutu. 

U nastavku meča splasnuo je intenzitet igre, Crvena zvezda se koncentrisala na odbranu svog gola. Posed je imala ekipa Genta, a Zvezda je čekala svoju šansu. 

Dočekali su je u 57. minutu kada je El Fardu Ben odlično izveo korner, poslao fantastičnu loptu u srce šesnaesterca gde ju je glavom dočekao Milunović.  

Slovan je u drugom meču L grupe Lige Evrope poražen od Hofenhajma kao domaćin (2:0), te će u naredne dve utakmice Zvezdi trebati samo bod da obezbedi plej-of Lige Evrope. 

GENT - CRVENA ZVEZDA 0:2 (0:1) 

(Petrović 1, Milunović 58)

Gelamko Arena 

Sudija: Filip Glova 

Gent: Bolat – Botaka (od 46. Kastro-Montes), Hanhe-Olsen, Ngadeu-Ngađui, Fortuna, Mohamadi – Dorš, Ovusu (Ođiđa od 59. Ofoe), Kums (George od 84.) – Bukari (Niangbo od 66.), Bezus.

Crvena zvezda: Borjan – Gajić, Pankov, Milunović, Degenek – Petrović (Eraković od 72. ), Nikolić – Ben (Spiridonović od 72.), Ivanić, Vukanović  (Radulović od 87.) – Falčineli (Boaći od 87).

Pratite dešavanja na meču uživo na našem sajtu 

DRUGO POLUVREME 

90. MINUT - Nekoliko grešaka u zadnjoj linij odbrane Zvezde koje su prošle nekažnjeno od strane domaćih napadača. 

89. MINUT - Dorah je probao iz daljine, lopta odlazi pored gola Borjana. 

85. MINUT - Velika šansa za Gent! Niangbo je primio loptu potpuno sam u šesnaestercu, okrenut golu Zvezde, ali mu je ipak malo pobegla u tom prijemu, pa je Borjan bio brži

80. MINUT - Dobra vest za Crvenu zvezdu, Hofenhajm vodi u Liberecu. Ukoliko ne bude promene rezultata, Zvezdi će u naredne dve utakmice trebati bod da obezbedi proleće u Evropi. 

77 MINUT - Nuri je šutirao sa distance, ali bez opasnosti po gol zvezde 

70. MINUT - Imala je Zvezda sreće, Kums je bio usamljen u šesnaestercu Zvezde, lopta koju su svi videli u golu završila je sa spoljne strane mreže. 

65. MINUT - Zapretila je Zvezda iz kontre, Vukanović je hteo da je završi, gađao je ugao - promašio je.

62. MINUT - Velika greška odbrane Crvene zvezde, Bukari je pokušao, u pokušaju da otkloni opasnost Nikolić je promašio celu loptu koja je pala u peterac, srećom po Zvezdu protivnik nije iskoristio grešku. 

57. MINUT  - Ovo je Zvezda čekala još od 1. minuta. Nakon odlično izvedenog kornera Bena, Nemanja Milunović je bio najviši u skoku za 2:0. 

53. MINUT - Dosta problema zadaje Bezus Zvezdinoj odbrani. Za sada Borjan izlazi na kraj sa njim. Na povredu se žali Njegoš Petrović. 

50. MINUT- Na početku inicijativu ima domaći tim, Zvezda se dobro brani. 


PRVO POLUVREME 

45. MINUT - KRAJ POLUVREMENA 

44. MINUT - Najopasnija situacija pred golom Zvezde, Bukari je tukao glavom, odlična reakcija Borjana. 

40. MINUT - Ponovo je VUkanović oborio Bukarija iskosa u blizini šesnaesterca. Uputio je loptu Kums ka Muhamadiju, ali se Zvezda uspešno odbranila. 

30. MINUT - Vukanović je oborio Dorša u šesnaestercu Zvezde, domaći igrači tražili su penal, ali Filip Glova odmahuje rukom... 

26. MINUT - Prvi udarac u Borjana, niklas Dorš je pokušao iskosa sa desne strane, ali siguran je odlični čuvar mreže gostiju.

18. MINUT - Oslobodio se Gent pritiska. Problemi za Zvezdinu odbranu, opasan nalet domaćina, dva centaršuta, pa pokušaj Botake. Korner za domaće, posle kojeg dobro reaguju gosti i izbacuju loptu na protivničku polovinu.

16. MINUT - Bukari je oprobao udarac iz daljine, lopta odlazi iznad gola gostiju. 

11. MINUT- Zvezda se organizovano brani nakon postignutog gola, a igrači Genta ne uspevaju da priđu golu Borjana. 

6. MINUT - Nakon početnog uzbuđenja Zvezda je malo oborila ritam igre. 

1. MINUT - GOL ZA CRVENU ZVEZDU! Nije moglo bolje. Nakon skraćenog kornera lopta dolazi do Njegoša Petrovića koji sa dvadesetak metara matira Bolata i to majstorski. 

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)