OD OČAJA DO SJAJA: Zvezda se provukla protiv motivisanog Zlatibora

A. Ilić

16. 11. 2020. u 18:52 >> 19:00

FUDBALERI Zlatibora gostovali su na "Marakani", a još jednom su namučili favorita.

ОД ОЧАЈА ДО СЈАЈА: Звезда се провукла против мотивисаног Златибора

FOTO: Miloš Vukadinović

Prikazali su se igrači iz Čajetine u odličnom svetlu. U odloženom meču šesnaestine finala Kupa Srbije odmerili su snage sa Crvenom zvezdom. Domaćin je uz dosta muka na kraju slavio sa 4:2 

Imao je domaćin nekoliko velikih prilika, u prvom poluvremenu čak je i Falčineli pogodio prečku. U jednom momentu činilo se da je Zvezda i oštećena za penal, ali o tome možete više da pročitate OVDE.  

Na kraju, nakon jedne sjajne akcije Zlatiibor je iznenadio velikog favorita. 

Sjajno su igrači gostiju preneli težište igre na Zvezdinu polovinu, krenuli desnom stranom, prelepu akciju krunisao je golom iskusni Vasilije Janjić. 

Borjan je bio nemoćan da išta uradi u ovoj situaciji. 

U drugom poluvremenu nije Zlatibor posustajao, u 56. minutu poveo je gost sa 2:0. Fanstatično je šutirao Uroš Miloradović. 

Napadala je Crvena zvezda, činil ose da su se gosti malo povukli. Iskokristio je to Mirko Ivanić koji je u 71. minutu smanjio na 1:2. Da bi samo dva minuta kasnije Aleksa Vukanović poravnao rezultat. 

Završni nokaut zadali su igrači Zvezde u gostima u samom finišu. Radovan Pankov je doneo Crvenoj zvezdi preokret u 84. mintuu, da bi Andrija Radulović dva minuta kasnije postavio konačnih 4:2. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!